3D szimulációs program

Forgalmazó: DIVATTECH

Készleten

Digitális prototípus készítése

A Scanatic ™ DC Suite egy 3D szabásminta szimulációs szoftver. Lehetõvé teszi a tervezõk és a szerkesztők számára, a modellek virtuális prototípusát.

 

Ilyen módon elérhető a legjobb sziluett és illeszkedés kialakítása anélkül, hogy a tervezés korai szakaszában valódi mintákat kellene készíteni.

 

Az elkészült modelek közvetlenül exportálhatók a termékek gyártójához vagy a termék interaktív kereskedelmi megjelenítéshez, termék prezentációjához.

Compare
Kategóriák: , ,

Keltse életre 3D-ben elképzeléseit

Használja ki a Scanatic ™ DC Suite beépített funkciójának előnyeit marketinganyagok készítéséhez azonnali felhasználásra. Létrehozhat egy 3D-s kifutó-animációt a kiválasztott avatárral, vagy pillanatfelvételt készíthet a 3D-s ruhadarabjairól, hogy bemutassa terveit közösségi platformokon vagy más platformokon, például a Shopify-ban.

Ön feliratkozhat a Scanatic ™ StyleBook szolgáltatásunkra, és bemutathatja terveit a Cloudzet ™ Store alkalmazáson keresztül. 

Rendszerkövetelmények

Ajánlott

Operációs rendszer: Windows 7 vagy újabb (64 bites)
CPU: Intel Core i7 3,0 GHz vagy újabb
RAM: 16 GB vagy nagyobb
Grafikus kártya: nVIDIA GeForce GTX 960 vagy újabb a legújabb illesztőprogrammal
Monitor: 1920 x 1080
Merevlemez: 10+ GB szabad lemezterület

Minimum

  • OS: Windows 7 or newer (64 bit)
  • CPU: Intel Core i5 2.4 GHz
  • RAM: 2GB or higher
  • Graphics Card: nVIDIA GeForce 200 series
  • Monitor:  1280 x 1024
  • Hard Drive:  5+ GB disk space available

A Scanatic ™ for Fashion (S4F) plaform magában foglalja a test, textília  és szabásminta digitalizálását és a ruhadarabok 3D szimulációját. Mindezt felhasználva az online és a klasszikus kiskereskedelmi értékesítésben.

A felhő alapú platform minden modulja összehangoltan működik, intergrálható egyéni rendszerekbe, mint például webshop, saját alkalmazás, PLM rendszer.

A digitális adatfeldolgozás központi rendszerbe integrálva leegyszerűsíti és átláthatóvá teszi a munkafolyamatokat, mindez gazdasági növekedést és költséghatékonyságot eredményez.

További információk

Kategóriák

CAD rendszerek, Design, Digitális szabászat, Online értékesítés

Be the first to review “3D szimulációs program”

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Store Name: DIVATTECH
  • Vendor: DIVATTECH
  • No ratings found yet!

Product Enquiry

Személyes adatait felhasználjuk a webhely teljes tapasztalatainak támogatására, a fiókjához való hozzáférés kezelésére és a privacy policy -ben leírt egyéb célokra.

Main Menu