BROWZWEAR – LOTTA 3D design

Forgalmazó: DIVATTECH

Készleten

3D szimuláció a modellezéstől a gyártásig

3D design az kész szabásmintán egyedi design, szabásvolanalk kialakítása. Az alapanyagok élethű szimulációja. A design szoftver alkalmazása költséghatékony nagyban lerövidíti a prototípus gyártásához szükséges időt.

Design elkészítése digitális prototípuson.

Compare
Kategóriák: ,

3D-design elkészítése a 3D modellen

Rövidítse le a termékfejlesztési fázist és vizualizálja az ötleteit

A szabásminta szerkesztés gyors mósosításai és annak 3D-s szimulációja

A Grafis CAD  szabásminta készítés program alapvetően interaktív blokkokból áll, amelyeket kattintással, húzással vagy konkrét érték megadásával könnyen lehet változtatni, és rengeteg lehetőséget kínál az illesztés optimalizálására és a modell módosítására. Mivel a Grafis CAD az öröklési funkcióval működik, így a szabásmintán történő módosítások újra számolása a függő alkatrészeken is az azonnali megtörténik. A módosítás során a 3D-s hozzárendelések ugymint alapanyag meghatározás és textúra, varrási utasítások sértetlenek maradnak, így nem kell a szimulációt újra definiálni.

Szériázás és 3D szimuláció

A Grafis CAD blokkok a testméret táblázatokon alapulnak, szabvány vagy egyedi méretekben. Így a Grafis CAD programban szerjesztett modelleket gyorsan kiszámolhatjuk egy adott személy testméreteivel, hogy a 3d szimuláció varrási információi érintetlenek maradnak. A modell 3d szimulációja az új testméretekre az avatar megváltoztatását követően azonnal lehetséges.

További információk

Kategóriák

Design

Be the first to review “BROWZWEAR – LOTTA 3D design”

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Store Name: DIVATTECH
  • Vendor: DIVATTECH
  • No ratings found yet!

Product Enquiry

Személyes adatait felhasználjuk a webhely teljes tapasztalatainak támogatására, a fiókjához való hozzáférés kezelésére és a privacy policy -ben leírt egyéb célokra.

Main Menu