Rotondi R-5000 Finisher alagút

Forgalmazó: DIVATTECH

Készleten

Innovatív megközelítés a technikai folyamathoz, valamint a ruhák felújításának minőségében és termelékenységében kulcsfontosságú tényezőkhöz.
A Rotondi R-5000 sorozatú többcélú gépek megtervezése és gyártása a vasaló berendezések gyártásában szerzett több mint 50 éves tapasztalat eredménye.
Számos Rotondi szabadalomnak köszönhetően a tervezési koncepció teljesen forradalmi, szemben a hagyományos kamrákkal működő alagútberendezésekével.
A két oldalsó turbina levegőáramlást eredményez, ami a ruhadarab rezgését és rezgését okozza, amely a hőmérséklettel együtt megszünteti a ráncok minden típusát. Kérésre egy harmadik, felső turbina is hozzáadható a könnyebb ruhadarabokhoz.
A két oldalsó mikroszűrő rendkívül nagy felülettel garantálja a tökéletes működési teljesítményt.
Az egykamrás kialakítás azt jelenti, hogy a gőzkamra és a szárítókamra között nincs átviteli tér.
A kocsi rendszernek köszönhetően megfelelő ruhadarabok hozhatók létre, kiküszöbölve a hagyományos láncokkal vagy adagolócsavarokkal működtetett alagút betöltéséhez szükséges munkát.

Compare
Kategóriák
-Vasalási minőség: Az alulról érkező, nagy teljesítményű gőzadagolás hiteles ruházati hatást eredményez, természetesen kitölti a ruhadarabot, miközben kinyitja a belső bélést is. Ezenkívül az oldalról gőzt táplálnak, megerősítve a ruházat külső kezelését és csökkentve a vasalási időt. -Termelékenység: A ruhadarabokat már nem egyenként etetik, mint a hagyományos, láncokat vagy adagolócsavarokat alkalmazó rendszerek esetében, hanem bármilyen márkájú vagy modellű kocsikat. Ily módon a Rotondi multi-finisher automatikusan integrálódik az Ön logisztikai rendszerébe. A gyermekruhák egy vagy két szintre akaszthatók. -Kérésre hagyományos láncrendszerrel is. -Takarékosság a tér szempontjából: Az a tény, hogy a ruhadarabokat elölről és nem oldalról táplálják, azt jelenti, hogy az egyes ruhadarabok nagy részének egyenlőségével több is belehelyezhető. -Gazdaságos: csökkent az építési költségek, valamint a gőz- és villamosenergia-fogyasztás. -Építési minőség: elsőrendű márkákat választanak az összes pneumatikus, elektromos és elektronikus anyaghoz, míg a gőzzel érintkező alkatrészek rozsdamentes acélból készülnek. Kérésre a teljes többcélú anyag rozsdamentes acélból készülhet.
Be the first to review “Rotondi R-5000 Finisher alagút”

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Store Name: DIVATTECH
  • Vendor: DIVATTECH
  • No ratings found yet!

Product Enquiry

Személyes adatait felhasználjuk a webhely teljes tapasztalatainak támogatására, a fiókjához való hozzáférés kezelésére és a privacy policy -ben leírt egyéb célokra.

Main Menu