Rhino 7

Forgalmazó: DIVATTECH

Készleten

Az Rhino programban létrehozhat, szerkeszthet, elemezhet, dokumentálhat, megjeleníthet, animálhat és lefordíthat NURBS görbéket, felületeket és szilárd anyagokat, SubD geometriát, pontfelhőket és sokszög hálózatokat. A bonyolultságnak, foknak vagy méretnek nincsenek korlátai, csak azok, amelyeket a hardver diktál.

Compare
Kategóriák: , , Tag:

Különleges képességek:

Az ehhez hasonló korlátlan 3D szabadformájú modellezési eszközök egyébként csak 20-50-szer drágább termékekben találhatók meg. Modellezzen tetszőleges alakot.
A repülőgépektől az ékszerekig minden tervezéséhez és prototípushoz szükséges pontosság, majd a termék fejlesztése, elemzése és gyártása.
Kompatibilitás más tervező, rajzoló, CAM, mérnöki, elemző, renderelő, animációs és illusztráció programokkal.
Olvassa el és javítsa ki a sokszög hálókat és a rendkívül összetett IGES fájlokat.
Felhasználóbarát. Olyan könnyen megtanulható és használható, hogy teljes mértékben a tervezésre és a megjelenítésre koncentrálhat.
Gyors, még egy hétköznapi laptopon is. Nincs szükség speciális hardverre.
Fejlesztési platform több száz speciális 3D-s termékhez.
Olcsó. Kereskedelemben kapható hardver. Rövid tanulási folyamat. Olcsó. Nincsenek karbantartási költségek.
Rhino for Mac: A világ legsokoldalúbb 3D modellezője, elérhető a macOS-on.

Új a Rhino 7-ben

A Rhino 7 az eddigi legjelentősebb frissítés. Az új SubD eszközökkel organikus formákat hozhat létre. Futtassa az Rhino and Grasshopper alkalmazást a Rhino.Inside.Revit alkalmazással Revit kiegészítőként. A megbízható QuadRemesh algoritmus segítségével vonzó négyszög alakú hálót hozhat létre a NURBS geometriájából vagy a sokszög hálóból. Ez a kiadvány teljesen új modellezési munkafolyamatokat nyit meg, és sok jól bevált funkciót finomít. Itt vannak a legfontosabbak.

SubD

Azoknak a tervezőknek, akiknek gyorsan fel kell fedezniük az organikus formákat, a SubD egy új típusú geometria szerkeszthető, nagyon pontos alakzatok létrehozásához. A többi geometriai típussal szemben a SubD ötvözi a szabad formák pontosságát a gyors megmunkálás lehetőségével.

Rhino.Bent.Revit

A Rhino.Inside.Revit hozza Rhino és Grasshopper erejét az Autodesk Revit® környezetbe.

QuadRemesh

A QuadRemesh gyors elkészítéséhez meglévő felületekből, szilárd testekből, sokszög hálóból vagy SubD-ből – ideális rendereléshez, animációhoz, CFD-hez, FEA-hoz és fordított tervezéshez.

Prezentálás

A megjelenítési munkafolyamat egyszerűsítése érdekében továbbfejlesztettük a Rhino 7 bemutatóeszközeit, hogy a nézetablakban látható kép válogatás nélkül megjeleníthető legyen. Támogatta a PBR anyagokat, a Layer Presentation parancsot és egyebeket

Rhino még tökéletesebb


A Rhino 7-ben számos hibát kijavítottunk, de a munkafolyamat egyszerűsítésében is segítséget nyújtottunk a megnevezett választásokkal, az alakzatok létrehozásának eszközeivel, a metszetek egysoros betűtípusával és a harmadik féltől származó fájlformátumokkal való jobb együttműködéssel.

Dokumentáció

A modellezés csak része a tervezési folyamatnak; Azt is tudni kell, hogy bemutassa a képernyőn látható elemek létrehozását. Fejlesztettük a dokumentációs folyamat számos aspektusát anélkül, hogy szem elől tennénk a kifinomult grafikáért felelős szemléltető segédeszközöket, mint például az átlátszóság és a gradiens sraffozás

Nézet

A Rhino megjelenítési rendszerében a sebesség és az esztétika kiegyensúlyozott, gyors megjelenítéssel, a kívánt stílusban és munkája során.

További információk

Kategóriák

Design

Be the first to review “Rhino 7”

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Store Name: DIVATTECH
  • Vendor: DIVATTECH
  • No ratings found yet!

Product Enquiry

Személyes adatait felhasználjuk a webhely teljes tapasztalatainak támogatására, a fiókjához való hozzáférés kezelésére és a privacy policy -ben leírt egyéb célokra.

Main Menu