VALIANI OMNIA - Digitális vágógép

Az OMNIA modell automatikusan adagolja és kontúrozza a vágott anyagokat. A vágható anyag nagysága 60cm x 80 cm, olyan szívórendszerrel rendelkesik amely az alapanyagot a szállítószalagra húzza, ezt felismeri a kamera és végrehajtja a vágást.  A készlapok pedig egy gyűjtőrészbe kerülnek. Az adagoló vastagságától függően legfeljebb 500 lapot képes befogadni.

A vágógép szoftverrel vezérelt.Alkalmas kartondobozok, csomagolás, névjegykártyák kivágására , de robosztus anyagokat mint például a hullámkartont és vékony műanyaglapokat is feldolgozhat vele.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Egyedülálló, cserélhető vágófej rendszerek

A vágófejek cseréjénél szükségtelenné válik az egyéb rögzítőelemek használata. Egy speciális ékvillás szerszám megkönnyíti a fej eltávolítását, biztonságosan és gyorsan 15 másodperc alatt. Minden szerszámfej színkódolással és számozással segíti a felismerés egyszerűsítését. A vágófejej erőteljes mágnes segítségével megtartják és elhelyezik a vágófejet a szerelvényén.

A gyártás kapacitásának növelése

A nagy méretű adagoló és szívó rendszer automatikusan betölti az anyagokat a vágógépbe. Az automatikus vágásjelzés lehetővé teszi a vágási folyamat kihangosító, és az állapotjelző értesíti a kezelőt arról, hogy az adagoló a minimális mennyiségre csökkent, így újratölthető.

QR kód olvasó

A QR Code szolgáltatás javítja a munkafolyamatot. A kamera gyorsan felismeri a kódot, a kivágott fájlokat beolvassa a szoftverbe és végrehajtja az egyes projekteket, kiküszöbölve a vágási listákat.

Laponkénti átlagos sebesség

Az átlagos laponkénti sebesség 45 másodperc alatt kerül kivágáara, A3 + közepes összetettségű, csomagolás vágása eletén.

Main Menu

Árajánlat kérése