VALIANI OPTIMA - Digitális vágógép

Az OMNIA modell automatikusan adagolja és kontúrozza a vágott anyagokat. A vágható anyag nagysága 60cm x 80 cm, olyan szívórendszerrel rendelkesik amely az alapanyagot a szállítószalagra húzza, ezt felismeri a kamera és végrehajtja a vágást.  A készlapok pedig egy gyűjtőrészbe kerülnek. Az adagoló vastagságától függően legfeljebb 500 lapot képes befogadni.

A vágógép szoftverrel vezérelt.Alkalmas kartondobozok, csomagolás, névjegykártyák kivágására , de robosztus anyagokat mint például a hullámkartont és vékony műanyaglapokat is feldolgozhat vele.

Egyedülálló, cserélhető vágófej rendszerek

A vágófejek cseréjénél szükségtelenné válik az egyéb rögzítőelemek használata. Egy speciális ékvillás szerszám megkönnyíti a fej eltávolítását, biztonságosan és gyorsan 15 másodperc alatt. Minden szerszámfej színkódolással és számozással segíti a felismerés egyszerűsítését. A vágófejej erőteljes mágnes segítségével megtartják és elhelyezik a vágófejet a szerelvényén.

Minden amire szüksége van

Sokoldalú és tökéletes vágógép, ahol a különböyő alapanyagokhoz lehetősége van a vágófejek cseréjére, hogy minél sokoldalúbb projekteket tudjon a vágógép segítségével elkészíteni.

CORP MARK DETECTING SYSTEM

Az Opticrop garantálja a pontos kontúrvágást azáltal, hogy automatikusan érzékeli a regisztrációs jeleket a digitálisan előállított képeken. 1. jelölésű kézi észleléssel, 4 pontos pozícionálással.

Egyszerű használat

A gép kicsomagolása után fél napos oktatást követően használni tudja a vágógépet az áttkinthető felhasználói felületen keresztül.

Main Menu

Árajánlat kérése