VALIANI ULTRA V- Digitális vágógép

Az Ultra sorozat egy digitális vágógép-sorozat, amelyet kifejezetten a csomagoló- és nyomdaipar számára terveztek, és amelyek különböző anyagok, vastagságok és formák kezelésére képesek, és ezzel az Ultra a legjobb belépő szintű termék. Sablonok vágására is kiválóan alkalmas vastag karton papírból.

Az Ultra vákuumasztallal kapható a különböző gyártási szabványokhoz, és a számos testreszabási lehetőségnek, a szerszámok széles választékának és a kiváló teljesítménynek köszönhetően sokféle anyagot képes feldolgozni.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Egyedülálló, cserélhető vágófej rendszerek

A vágófejek cseréjénél szükségtelenné válik az egyéb rögzítőelemek használata. Egy speciális ékvillás szerszám megkönnyíti a fej eltávolítását, biztonságosan és gyorsan 15 másodperc alatt. Minden szerszámfej színkódolással és számozással segíti a felismerés egyszerűsítését. A vágófejej erőteljes mágnes segítségével megtartják és elhelyezik a vágófejet a szerelvényén.

Kis méretű, de sokoldalú

Az Ultra sorozat több opcionális vágószerszámmal, és tollal, rajzeszközzel ideálisan alkalmas az anyagok széles választékának vágására és feliratozására. Bevált mechanikus tervezésű és könnyen könnyen kezelhatő szoftver gyors megoldást kínál az időigényes feladatokra.

 

A legjobb modellek az induláshoz

Nagyszerű ár-érték arány. Ez a gép kiváló választás mivel megfizethető, sokoldalú és pontos. Sokféle anyagot vág át a papírtól a kemény anyagokig.

Kiváló minőségű vágás ésszerű költségekkel

Az Ultra sorozat két méretben kapható, és gazdaságos megoldás prototípus-készítéshez és kis szériák gyártásához. A gép masszív kialakítása, egyetlen szerszámtartóval, lehetővé teszi a pontos és hatékony vágást különböző vágószerszámokkal, az alkalmazástól függően.

Main Menu

Árajánlat kérése