Webshop bővítmény

Forgalmazó: DIVATTECH

Készleten

3D kiskereskedelmi technológiák

 

Szemléltesse termékét Cloudzet™ Store webshop bővítmény, a Web 3D Visualizer és a Scanatic ™ StyleBook Service segítségével. Ügyfelei szeretni fogják az ideális ruházatuk digitális testreszabásának egyszerűségét a modellvariációk és szövetek kombinációjának kiválasztásával.

 

Az online értékesítés lépései:

  1. A modellek 3D szimulációjának előkészítése.
  2. A rendelkezésre álló alapanyagok szkennelése.
  3. A modellekhez az elérhető modellvariációk, kellékek  és alapanyagok hozzárendelése.
  4. Online webshop felületen ügyfele összeállítja e megfelelő modellkombinációt.
Compare
Kategóriák: , ,

üggetlenül attól, hogy Önnek saját márkája van, kiskereskedő, tervező vagy beszállító, a Cloudzet ™ Store iPad App központi felületként a kollekciók, tervek, testreszabható opciók és szövetgyűjtemények bemutatásához az ügyfelek számára. Választhatja azt is, hogy használja-e a Cloudzet ™ Store API beépülő modulokat az e-kereskedelmi webhelyével való integráláshoz, valamint az interaktív és vizuális vásárlási élmény kiterjesztéséhez az internetre. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy módosítani tudjáka modelleket, minden szögből meg tudják nézni, nagyíttani, hogy megvizsgálják az egyes részleteket, hogy gyors és megfelelő vásárlási döntéseket hozzanak.

A Scanatic ™ for Fashion (S4F) plaform magában foglalja a test, textília  és szabásminta digitalizálását és a ruhadarabok 3D szimulációját. Mindezt felhasználva az online és a klasszikus kiskereskedelmi értékesítésben.

A felhő alapú platform minden modulja összehangoltan működik, intergrálható egyéni rendszerekbe, mint például webshop, saját alkalmazás, PLM rendszer.

A digitális adatfeldolgozás központi rendszerbe integrálva leegyszerűsíti és átláthatóvá teszi a munkafolyamatokat, mindez gazdasági növekedést és költséghatékonyságot eredményez.

További információk

Kategóriák

Online értékesítés

Be the first to review “Webshop bővítmény”

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Store Name: DIVATTECH
  • Vendor: DIVATTECH
  • No ratings found yet!

Product Enquiry

Személyes adatait felhasználjuk a webhely teljes tapasztalatainak támogatására, a fiókjához való hozzáférés kezelésére és a privacy policy -ben leírt egyéb célokra.

Main Menu