Padlószönyeg és szőnyeg

 • Easy Coloring Pro

  Gyártó:NedGraphics
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Egyszerű színezés PRO

  Az Easy Coloring Pro egy felhasználóbarát, mégis kifinomult program, amely egységes és pontos színkezelő rendszert kínál a felhasználóknak. A szoftver a teljes színvezérelt munkafolyamatot kezeli a kezdeti koncepciótól a végső gyártásig. Az Easy Coloring Pro lehetővé teszi a tervezők és a színipar szakértői számára egyaránt, hogy gyorsan újraszínezzék a nyomatokat, szőtteket, kötéseket és grafikus fájlokat.

   

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Easy Coloring Pro

  Gyártó:NedGraphics
 • NedGraphics Calibration

  Gyártó:NedGraphics
  Forgalmazó: DIVATTECH

  NedGraphics kalibrálás

  A kalibrálás olyan környezet, amelyet a NedGraphics állít fel a színek lehető legpontosabb kezelése érdekében. Javasoljuk, hogy időt takarítson meg és maximalizálja a termelékenységet. Kalibrációs megoldását teljes mértékben támogatja a NedGraphics, ami azt jelenti, hogy szoftveres és színészeti szakértelme kényelmesen egy fedél alatt helyezkedik el!

 • NedGraphics Texcelle Solutions

  Gyártó:NedGraphics
  Forgalmazó: DIVATTECH

  NedGraphics Texcelle megoldások

  Az Ultimate Creative Design Szoftver Jacquard, Szőnyeg és padlószönyeg számára.

  A Texcelle tökéletesen megfelel a Carpet és Jacquard cégek igényeinek. Gazdag funkciókészlete mindent biztosít, amire a tervezőnek szüksége van a semmiből történő létrehozásához, a meglévő tervek szerkesztéséhez vagy a beolvasott anyagok manipulálásához.

 • Simulation Server

  Gyártó:NedGraphics
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Szimulációs szerver

  Takarítson meg időt és legyen hatékonyabb a NedGraphics Simulation Server™ segítségével, egy új programmal, amely egy helyen dolgozza fel és kezeli az összes Jacquard Enterprise Product Creator™ és Tuft Enterprise™ szimulációt.

   

  A szimulációkhoz gyakran nagy teljesítményű gépekre van szükség, kiváló minőségű grafikus kártyákkal és extra RAM-mal, és jelentős erőforrásokat használhatnak fel a számítógépen, miközben feldolgozzák őket, megakadályozva, hogy egy másik projekten dolgozzon. A szimulációk egyetlen, nagy teljesítményű főkiszolgálói állomásról történő kezelése tehermentesíti a szimulációk feldolgozását, így időt takarít meg, és lehetővé teszi, hogy Ön és más tervezők termelékenyebbek legyenek.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Simulation Server

  Gyártó:NedGraphics
 • True Coloring

  Gyártó:NedGraphics
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Valódi színezés

  A True Coloring egy eszköz a szimulációk átszínezésére és nyomtatására. A NedGraphics True Coloring modulja új szintre emeli az átszínező szimulációkat. Jelenleg a True Coloring támogatja a Jacquard szövetek termékkészítő szimulációival végzett szimulációkat, a Tuft Enterprise modullal készített csomózott szőnyegszimulációkat és a Texcelle-lel készített Texture szimulációkat.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  True Coloring

  Gyártó:NedGraphics
 • Tuft Pro & Tuft Enterprise

  Gyártó:NedGraphics
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Szőnyegpadló Pro & Szőnyegpadló Enterprise

  A NedGraphics Tuft Solutions a tervezési és ellenőrzési eszközök széles skáláját kínálja, amelyek lehetővé teszik a tervező számára, hogy létrehozza, megjelenítse és irányítsa a Tuft termék minden aspektusát. Csak rajzolja be a bütyök mozgását, rendeljen fonalakat a tűkhöz, és adja meg a magas-alacsony mintát, az eredmény azonnal megjelenik, és azonnal értesítést kap az esetleges hibákról vagy következetlenségekről.

   

  A Tuft Pro egy alapváltozat, amely vonzó árcédulával rendelkezik, és ideális gyártáshoz vagy további munkaállomásokhoz, alapvető funkciókkal. A Tuft Pro támogatja az olyan tűeltolásokat, mint a CMC PSP, a Cobble DSP és a TFI/A+P Jutemover.

 • Tuft Tiling Pro

  Gyártó:NedGraphics
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Tuft Tiling Pro

  Csempézett szimulációk létrehozása a csomós tervekkel gyorsabb és egyszerűbb, mint valaha a NedGraphics Tuft Tiling Pro-jával™, amely a Tuft Tiling™ beépülő modul továbbfejlesztett változata a Tuft Enterprise™ számára, új és továbbfejlesztett funkciókkal. Mostantól téglalap alakú és négyzet alakú csempe elrendezési szimulációkat hozhat létre, teljes képernyős módban dolgozhat, és a csempézett szimulációs elrendezést nagy felbontású formátumokban mentheti és exportálhatja.

   

  Csempemérési készleteket hozhat létre és menthet a leggyakoribb csempebeállítások gyors kiválasztásához, majd a fogd és vidd funkcióval különböző csempeelrendezéseket tervezhet, frissítheti a csempeméreteket, és módosíthatja a csempék számát és tájolását.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Tuft Tiling Pro

  Gyártó:NedGraphics

Main Menu