DIVATTECH

DIVATTECH

 • No ratings found yet!
 • Store is closed
479Products found
View
Filter
 • Storyboard & Cataloging Pro

  Gyártó:NedGraphics
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Storyboard & Katalogizálás Pro

  A Storyboard and Cataloging Pro egy kifinomult és egyedi ruházati és textiltervezési alkalmazás prezentációk, storyboardok, vonallapok, termékgyűjtemények, inspirációs táblák, színes trendlapok és katalógusoldalak készítéséhez. Ez egy felbecsülhetetlen értékű eszköz a ruházati tervezők számára, akiknek szövetterveket, ruharajzokat és színszabványokat kell bemutatniuk az összes kapcsolódó merchandising tartalommal együtt.

   

  Szinte bármilyen típusú grafikus fájl elérhető dedikált fájlböngészők használatával, és a tartalom egyszerű fogd és vidd pozicionálással manipulálható, a rétegezés, a rendezés és a csoportosítás korlátozása nélkül. Ha elkészült, a prezentáció menthető. Újra megnyitva az összes objektum továbbra is teljes mértékben szerkeszthető.

 • Easy Map Creator Pro

  Gyártó:NedGraphics
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Egyszerű térképkészítő Pro

  Az Easy Map Creator Pro lehetővé teszi a meglévő termékfotók feldolgozását, hogy a különböző kialakítások és színbeállítások valósághűen jelenjenek meg. Az új termékmegjelenítések kinyomtathatók vagy megoszthatók digitális fájlként, hogy lenyűgöző tartalmat biztosítsanak a bemutatótáblákhoz, a termékkatalógusokhoz, a hirdetésekhez, a csomagoláshoz és a webhelyekhez. A kiváló minőségű térképek, akár nyomtatottak, akár online megtekintettek, gyakorlatilag megkülönböztethetetlenek a tényleges termékfotóktól.

 • Tuft Tiling Pro

  Gyártó:NedGraphics
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Tuft Tiling Pro

  Csempézett szimulációk létrehozása a csomós tervekkel gyorsabb és egyszerűbb, mint valaha a NedGraphics Tuft Tiling Pro-jával™, amely a Tuft Tiling™ beépülő modul továbbfejlesztett változata a Tuft Enterprise™ számára, új és továbbfejlesztett funkciókkal. Mostantól téglalap alakú és négyzet alakú csempe elrendezési szimulációkat hozhat létre, teljes képernyős módban dolgozhat, és a csempézett szimulációs elrendezést nagy felbontású formátumokban mentheti és exportálhatja.

   

  Csempemérési készleteket hozhat létre és menthet a leggyakoribb csempebeállítások gyors kiválasztásához, majd a fogd és vidd funkcióval különböző csempeelrendezéseket tervezhet, frissítheti a csempeméreteket, és módosíthatja a csempék számát és tájolását.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Tuft Tiling Pro

  Gyártó:NedGraphics
 • Simulation Server

  Gyártó:NedGraphics
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Szimulációs szerver

  Takarítson meg időt és legyen hatékonyabb a NedGraphics Simulation Server™ segítségével, egy új programmal, amely egy helyen dolgozza fel és kezeli az összes Jacquard Enterprise Product Creator™ és Tuft Enterprise™ szimulációt.

   

  A szimulációkhoz gyakran nagy teljesítményű gépekre van szükség, kiváló minőségű grafikus kártyákkal és extra RAM-mal, és jelentős erőforrásokat használhatnak fel a számítógépen, miközben feldolgozzák őket, megakadályozva, hogy egy másik projekten dolgozzon. A szimulációk egyetlen, nagy teljesítményű főkiszolgálói állomásról történő kezelése tehermentesíti a szimulációk feldolgozását, így időt takarít meg, és lehetővé teszi, hogy Ön és más tervezők termelékenyebbek legyenek.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Simulation Server

  Gyártó:NedGraphics
 • True Coloring

  Gyártó:NedGraphics
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Valódi színezés

  A True Coloring egy eszköz a szimulációk átszínezésére és nyomtatására. A NedGraphics True Coloring modulja új szintre emeli az átszínező szimulációkat. Jelenleg a True Coloring támogatja a Jacquard szövetek termékkészítő szimulációival végzett szimulációkat, a Tuft Enterprise modullal készített csomózott szőnyegszimulációkat és a Texcelle-lel készített Texture szimulációkat.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  True Coloring

  Gyártó:NedGraphics
 • Tuft Pro & Tuft Enterprise

  Gyártó:NedGraphics
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Szőnyegpadló Pro & Szőnyegpadló Enterprise

  A NedGraphics Tuft Solutions a tervezési és ellenőrzési eszközök széles skáláját kínálja, amelyek lehetővé teszik a tervező számára, hogy létrehozza, megjelenítse és irányítsa a Tuft termék minden aspektusát. Csak rajzolja be a bütyök mozgását, rendeljen fonalakat a tűkhöz, és adja meg a magas-alacsony mintát, az eredmény azonnal megjelenik, és azonnal értesítést kap az esetleges hibákról vagy következetlenségekről.

   

  A Tuft Pro egy alapváltozat, amely vonzó árcédulával rendelkezik, és ideális gyártáshoz vagy további munkaállomásokhoz, alapvető funkciókkal. A Tuft Pro támogatja az olyan tűeltolásokat, mint a CMC PSP, a Cobble DSP és a TFI/A+P Jutemover.

 • Print Server

  Gyártó:NedGraphics
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Nyomtató szerver

  A NedGraphics Print Server™ egy nyomtatási feladatvárólista-kezelő alkalmazás, amely a legtöbb NedGraphics™ programmal működik. A nyomtatókiszolgáló lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több állomásról adjanak ki fájlokat úgy, hogy feladatként dolgozzák fel őket, miközben több nyomtatóra irányítják és rangsorolják őket.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Print Server

  Gyártó:NedGraphics
 • Easy Coloring Pro

  Gyártó:NedGraphics
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Egyszerű Színezés Pro

  Az Easy Coloring Pro egy felhasználóbarát, mégis kifinomult program, amely egységes és pontos színkezelési rendszert kínál a felhasználóknak. A szoftver a teljes színkezelési munkafolyamattal foglalkozik a kezdeti koncepciótól a végső gyártásig. Az Easy Coloring Pro lehetővé teszi a tervezők és a színipar szakértői számára egyaránt, hogy gyorsan átszínezzék a nyomatokat, szőtteket, kötéseket és grafikus fájlokat.

   

  A szoftver automatikusan megfelel a kívánt színszabványnak gyakorlatilag minden kimeneti kialakításnál. A tervezési színezés és a színkutatás bármely más NedGraphics szoftverből származó fájlokra, valamint a legtöbb más tervezési csomagra alkalmazható. Meg fog lepődni, hogy mennyire szórakoztató lehet ez a megoldás, miközben gyönyörű színeket készít a terveiből és termékeiből.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Easy Coloring Pro

  Gyártó:NedGraphics
 • Easy Knit

  Gyártó:NedGraphics
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Egyszerű kötés

  Az Easy Knit minden olyan eszközt biztosít, amelyre szüksége van a pulóverek, sálak, golfingek, zoknik, sportruházat és a legújabb kötött trendek kötött szöveteinek tervezéséhez. A tervezők a nulláról indulhatnak, a kötött szövetszerkezetek előfeltétel nélküli ismerete nélkül.

  Az Easy Knit olyan tervezőeszközöket kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy bármilyen grafikai fájlt bármilyen sűrűségű és minőségű kötött gyártássá értelmezzen. A tervezés befejezése után exkluzív vizuális könyvtárunkban megtalálhatja az összes szükséges öltéstípust, hogy valósághű kötési szimulációkat hozzon létre. A szimulációk azonnal színezhetők, és megmutatják a végeredményt.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Easy Knit

  Gyártó:NedGraphics
 • Easy Weave

  Gyártó:NedGraphics
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Egyszerű szövés

  A NedGraphics Easy Weave Software minden olyan képességet kínál, amelyre a mai szőtt tervezőknek szükségük van ahhoz, hogy gyorsan gyönyörű ruházati és lakberendezési szöveteket hozzanak létre. Nincs szükség technikai szövési ismeretekre ahhoz, hogy kifejezze az összes ötletét a csíkos, kockás és még kifinomultabb dobby mintás szövetekre. A felhasználók választhatnak a mellékelt szövésű könyvtárból a közös szövéstípusokhoz, például a twillhez, a sima szövéshez, a szaténhoz, az oxfordhoz és a halszálkához.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Easy Weave

  Gyártó:NedGraphics