Marchendising

 • Easy Map Creator Pro

  Gyártó:NedGraphics
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Egyszerű térképkészítő Pro

  Az Easy Map Creator Pro lehetővé teszi a meglévő termékfotók feldolgozását, hogy a különböző kialakítások és színbeállítások valósághűen jelenjenek meg. Az új termékmegjelenítések kinyomtathatók vagy megoszthatók digitális fájlként, hogy lenyűgöző tartalmat biztosítsanak a bemutatótáblákhoz, a termékkatalógusokhoz, a hirdetésekhez, a csomagoláshoz és a webhelyekhez. A kiváló minőségű térképek, akár nyomtatottak, akár online megtekintettek, gyakorlatilag megkülönböztethetetlenek a tényleges termékfotóktól.

 • Storyboard & Cataloging Pro

  Gyártó:NedGraphics
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Storyboard & Katalogizálás Pro

  A Storyboard and Cataloging Pro egy kifinomult és egyedi ruházati és textiltervezési alkalmazás prezentációk, storyboardok, vonallapok, termékgyűjtemények, inspirációs táblák, színes trendlapok és katalógusoldalak készítéséhez. Ez egy felbecsülhetetlen értékű eszköz a ruházati tervezők számára, akiknek szövetterveket, ruharajzokat és színszabványokat kell bemutatniuk az összes kapcsolódó merchandising tartalommal együtt.

   

  Szinte bármilyen típusú grafikus fájl elérhető dedikált fájlböngészők használatával, és a tartalom egyszerű fogd és vidd pozicionálással manipulálható, a rétegezés, a rendezés és a csoportosítás korlátozása nélkül. Ha elkészült, a prezentáció menthető. Újra megnyitva az összes objektum továbbra is teljes mértékben szerkeszthető.

Main Menu