2D

 • 2D CAD Connect

  Gyártó:Divattech
  Forgalmazó: DIVATTECH

  2D CAD program integrálása automata szabászati rendszerbe

   

  Szakterületünk a szabásminta készítés és a gyártás-előkészítési folyamatok digitalizálása. Ha Ön kézzek készíti a szabásmitákat, sablonokat legyen szó bármilyen alapanyagról papír, fa, műanyag stb. egszerűen digitalizálhatja a sablonokat, akár teljesen automatizált rendszerben. A digitális formában meglévő szabásmintákból pedig a rendszerben mesterséges inteligencia segítségével automatikusan elkészítheti az optimálizált alapanyag felhasználást. Előre pontosan kiszámíthatja az alapanyag felhasználást.
  A megfelelő rendszer összeállításánál figyelembe vesszük az árucsopotrot, a humán erőforrást és a partner cégeket, akikkel adatcsere is megvalósul.
  A szabászgép bámelyik piacon megtalálható CAD rendszerrel kompatibilis. Meglévő CAD rendszer esetén a szabásmintákat a rendszerbe integráljuk. Új CAD rendszer bevezetése esetén pedig gyártási profiljának megfelelő szoftvert választjuk ki az Ön számára figyelembe véve a gyártási sajátosságokat.

   

  Forgalmazó: DIVATTECH

  2D CAD Connect

  Gyártó:Divattech
 • 3D CAD Connect

  Gyártó:Divattech
  Forgalmazó: DIVATTECH

  3D CAD program integrálása automata szabászati rendszerbe

   

  A gyártás-előkészítés munkafolyamatának digitális trendszerbe illesztéséhez figyelembe vesszük a gyártási profilját a megfelelő 3D tervező program kiválasztásánál, legyen szó, autóülés vagy bútor kárpitozásáról, ruhaipari termékről, táskáról, cipőről, sárorról textil építészetről, műszaki textíliáról, kompozit termékről  vagy bármely más könnyűipari árucsoportról.

  A 3D programban megtervezett termékek szabásmintája 2D szabásmintája automatikusan generált, a következő munkafolyamatban a termékhez szükséges alapanyag felhasználás is kiszámításra kerül.

  A rendszer kialakításánál figyelembe vesszük a gyártott terméket a dolgozók kompetenciáját és a partner cégeket.

  Kérje véleményünket a rendszer bevezetésének lehetőségeiről az Ön gyártási profiljára.

   

  Forgalmazó: DIVATTECH

  3D CAD Connect

  Gyártó:Divattech
 • 3D SCAN Connect

  Gyártó:Divattech
  Forgalmazó: DIVATTECH

  3D szkenner integrálása automata szabászati rendszerbe

   

  3D szkenner megoldásoka kínálunk az Ön gyártási profiljának megfelelően, figyelembe véve a dolgozók kompetenciáját, a gyártás területét és a már esetlegesen rendelkezésre álló szoftvereket. Emellett nagy figyelmet fordítunk a kompatibilitásra, amennyiben más cégekkel is történik a gyártási folyamat során adatcsere.

   

  Bármely 3D objektum szkennelését és az adatokat a gyártási folyamatba integráljuk.

   

  Kérje véleményünket a megfelelő technológia kiválasztásához!

   

  Forgalmazó: DIVATTECH

  3D SCAN Connect

  Gyártó:Divattech
 • 3D szimulációs program

  Gyártó:TG3D
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Digitális prototípus készítése

  A Scanatic ™ DC Suite egy 3D szabásminta szimulációs szoftver. Lehetõvé teszi a tervezõk és a szerkesztők számára, a modellek virtuális prototípusát.

   

  Ilyen módon elérhető a legjobb sziluett és illeszkedés kialakítása anélkül, hogy a tervezés korai szakaszában valódi mintákat kellene készíteni.

   

  Az elkészült modelek közvetlenül exportálhatók a termékek gyártójához vagy a termék interaktív kereskedelmi megjelenítéshez, termék prezentációjához.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  3D szimulációs program

  Gyártó:TG3D
 • ALL CUT X20

  Gyártó:OROX
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Szabászgép vezérlés

   

  Az OROX automata szabászgépek vezérlése Windows alapú szoftverrel történik. A kezelőfelülete felhasználóbarát, egyszerű és letisztult ez lehetővé teszi, hogy nem szakirányú képzettséggel rendelkező operátorok is kezelni tudják. A szoftverben kezelheti a vágófájlokat, meghatározhatja a vágási útvonalat és vágás közben ez lekövethető.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  ALL CUT X20

  Gyártó:OROX
 • App Store alkalmazás

  Gyártó:TG3D
  Forgalmazó: DIVATTECH

  3D kiskereskedelmi technológiák

   

  Szemléltesse termékét Cloudzet™ Store iPad App alkalmazás, a Web 3D Visualizer és a Scanatic ™ StyleBook Service segítségével. Ügyfelei szeretni fogják az ideális ruházatuk digitális testreszabásának egyszerűségét a modellvariációk és szövetek kombinációjának kiválasztásával.

   

  Az online értékesítés lépései:

  1. A modellek 3D szimulációjának előkészítése.
  2. A rendelkezésre álló alapanyagok szkennelése.
  3. A modellekhez az elérhető modellvariációk, kellékek  és alapanyagok hozzárendelése.
  4. Online webshop felőleten az ügyfele összeállítja e megfelelő modellkombinációt.
  Forgalmazó: DIVATTECH

  App Store alkalmazás

  Gyártó:TG3D
 • Audaces 360

  Gyártó:Audaces
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Az Audaces 360 egy komplett megoldás, amely lehetőséget kínál a vállalatoknak teljes kollekciók gyártás-előkészítésére és gyártásuk teljes körű kezelésére, a létrehozástól tervektől a gyártásig.

  Olyan ez, mint egy SZOLGÁLTATÁS, amely havi fizetéssel, érdekes és előnyös, minden Audaces szoftvert tartalmaz a 100%-ban, teljes folyamat kezelhatő a PLM rendszerben.

  Tartalmazza az Audaces platformot az Audaces weboldalán (szabásminták, oktatóanyagok, súgó) és supportot.

   

  Egy komplett munkaállomás tartalmazza:

  • Audaces Idea 4D
  • Audaces Idea
  • Audaces Digiflash Plus and XT (digiasztallal vagy digitábla-hardverrel)
  • Audaces Pattern and Marker Expert
  • Audaces Supera
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Audaces 360

  Gyártó:Audaces
 • Audaces 4D

  Gyártó:Audaces
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Az Audaces 4D egy integrált programmodul, amely lehetővé teszi, hogy A modell tervet készítsen a 3D próbababán térben (programban megtalálható modellek: nő, férfi, gyermek, csecsemő és molett) segítségével.

  Minden texíliának eltérő tulajdonságokkal rendelkezik, ezt a “szimuláció-gravitáció” opciónak köszönhetően a végső hatást minta varrása nélkül láthatja, egyszerűen a minta és a szövetszerkezet rendszerbe történő importálásával.

  Az Audaces 4D csak az Audaces 360 részeként érhető el.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Audaces 4D

  Gyártó:Audaces
 • Audaces Digiflash

  Gyártó:Audaces
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Digitalizálja be a szabásmintákat gyorsan és pontosan.

  Egyetlen digitális fénykép használatával digitalizálhazja a ruhadarab minden papír alkatrészét.

  Pontosan és gyorsan alakítsa át a digitalizált alkatrészeket, amelyek módosíthatók anélkül, hogy elveszítenék az eredeti modell formáját.

  Egy digitális fénykép segítségével beolvasható a modell összes alkatrésze.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Audaces Digiflash

  Gyártó:Audaces
 • Audaces Digiflash XT

  Gyártó:Audaces
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A szabásminták digitalizálását követően még mindig sokkal többet tesz az Ön számára.

  Automatikusan felismeri az iparágak által használt elemeket, egyszerű és intuitív eszközökkel, valamint exkluzív asszisztenssel rendelkezik a nagy minták beolvasásához.

  Nem igényel speciális kezelőt, és bárki kezelheti.

   

   

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Audaces Digiflash XT

  Gyártó:Audaces
 • Audaces Idea

  Gyártó:Audaces
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A tervezéstől egészen a kollekciók értékesítéséig az Audaces Idea folyamatintegrációt és mobilitást hoz vállalata számára, lehetővé téve az ágazatok közötti kommunikációt, valamint a gyors és egyszerű megvalósítást. A szoftverben alkalmazott csúcstechnológia megújítja a piac legigényesebb ruhaipari gyártó vállalatainak folyamatait. Az öt modulból álló Audaces Idea lehetővé teszi: merész és precíz műszaki- és modellrajzok készítését, a terméktervezés részletezését, a termékleírások szervezett és praktikus módon történő generálását. Nagyszeren alkalmas nyomtatott vagy digitális katalógusok létrehozására, a kollekciók  publikálásához egy gazdag galéria elkészítéséhez (manökenekkel, mintákkal, modelekkel és kiegészítőkkel). Ez az új megoldás mindenekelőtt a különböző gyártási lépések integrálására szolgál. Segít megtalálni a tökéletes interakciót az egyik lépések között, közelebb hozza egymáshoz a folyamatot, javítja a termék minőségét, elkerüli a hibákat és az elvesztegetett időt, ugyanakkor innovációt biztosít az alkotásokhoz.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Audaces Idea

  Gyártó:Audaces
 • Audaces Isa – Fashion PLM

  Gyártó:Audaces
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Tervezze meg és kezelje kollekcióját a Fashion PLM Audaces ISA segítségével, amely naprakész és pontos információkkal rendszerszerű képet nyújt a folyamat egyes lépéseinek előrehaladásáról.
  A Fashion PLM Audaces ISA egy kollekció-kezelő platform, amelyet a tervezők és a gyártást irányító szakemberek használnak, hogy a gyártás-előkészítő folyamatra koncentráljanak, jobb eredményeket és nyereséget eredményezve márkái számára!

  Egyszerű és intuitív kezelőfelületével naprakész áttekintést nyújt a gyártási folyamat minden fázisáról, a modellek tervezésétől egészen a kivitelezésig

 • Audaces Marker

  Gyártó:Audaces
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Készítsen olyan terítékrajzon amelynek segítségével a minimális alapanyag kihasználást érheti el.
  Az alapanyagnak jelentős súlya van a termék költségében, és ennek a tulajdonságnak az optimalizálása kritikus fontosságú a nagy az optimámális termelés és ár kialakítás eléréséhez. Az időmegtakarítás a szállítási határidők betartását és a kollekciók marketingjének gyorsítását jelentheti.
  Az Audaces 360 beépülő modulokkal rendelkezik, amelyek időt és nyersanyagokat takarítanak meg azáltal, hogy kezelik és feldolgozzák az egy vagy több számítógép által küldött jelölési sorokat. Az anyagon centiméterek megtakarítása méteres haszonná válik.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Audaces Marker

  Gyártó:Audaces
 • Audaces Pattern

  Gyártó:Audaces
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A szabásminta készítése határozottan a digitális korszakban jár.
  Készítsen szabásmitákat az alapszerkesztéstől vagy sablonból, majd egy kattintással módosítsa az alkatrészeket,  automatikusan állítsa be a színátmeneteket, és ellenőrizze a méréreteket a digitális folyamat által nyújtott könnyedséggel. Az Audaces Pattern egy intuitív és könnyen használható megoldás, amely leegyszerűsíti a szabásminta elkészítését.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Audaces Pattern

  Gyártó:Audaces
 • Automatizált szkenner digitalizáló – 60″ nagyság

  Gyártó:Divattech
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Szabásminta / sablon beolvasási területe: 152 cm széles szkenner

   

  A rendszer fő jellemzői a garantált pontosság; hálózati / e-mailes adat elérés; és több felhasználó egyetlen szkennerrel történő támogatása, amely megkönnyíti a kommunikéciót és a különböző helyszíneken lévő gyárak közötti célszerű interakciók lehetőségét. A digitalizáló és a szoftver az iparági szakértők a piacon elérhető legjobb digitalizáló rendszernek tekintik. A világ legnevesebb cégei használják.

  Beletartozik egy 60″ szkenner, amely biztosítja a szabásminták gyors és pontos beolvasását.

  Folyamat:

  Helyezze a tarólapok közé a szabásmintákat, majd automatikusan digitalizálja és rendszerezze a modelleket!

 • Automatizált szkenner digitalizáló – A1/D nagyság

  Gyártó:Divattech
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Szabásminta / sablon beolvasási területe: 61 cm x 91 cm síkágyas szkenner

   

  A rendszer fő jellemzői a garantált pontosság; hálózati / e-mailes adat elérés; és több felhasználó egyetlen szkennerrel történő támogatása, amely megkönnyíti a kommunikéciót és a különböző helyszíneken lévő gyárak közötti célszerű interakciók lehetőségét. A digitalizáló és a szoftver az iparági szakértők a piacon elérhető legjobb digitalizáló rendszernek tekintik. A világ legnevesebb cégei használják.

  Beletartozik egy A1/D szkenner, amely biztosítja a szabásminták gyors és pontos beolvasását.

  Folyamat:

  Helyezze a szkenner beolvasó lapjára a szabásmintákat, majd automatikusan digitalizálja és rendszerezze a modelleket!

 • Automatizált szkenner digitalizáló – A2/C nagyság

  Gyártó:Divattech
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Szabásminta / sablon beolvasási területe: 45 cm x 61 cm síkágyas szkenner

   

  A rendszer fő jellemzői a garantált pontosság; hálózati / e-mailes adat elérés; és több felhasználó egyetlen szkennerrel történő támogatása, amely megkönnyíti a kommunikéciót és a különböző helyszíneken lévő gyárak közötti célszerű interakciók lehetőségét. A digitalizáló és a szoftver az iparági szakértők a piacon elérhető legjobb digitalizáló rendszernek tekintik. A világ legnevesebb cégei használják.

  Beletartozik egy A1/D szkenner, amely biztosítja a szabásminták gyors és pontos beolvasását.

  Folyamat:

  Helyezze a szkenner beolvasó lapjára a szabásmintákat, majd automatikusan digitalizálja és rendszerezze a modelleket!

 • Automatizált szkennerdigitalizáló – 42″ nagyság

  Gyártó:Divattech
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Szabásminta / sablon beolvasási területe: 106 cm széles szkenner

   

  A rendszer fő jellemzői a garantált pontosság; hálózati / e-mailes adat elérés; és több felhasználó egyetlen szkennerrel történő támogatása, amely megkönnyíti a kommunikéciót és a különböző helyszíneken lévő gyárak közötti célszerű interakciók lehetőségét. A digitalizáló és a szoftver az iparági szakértők a piacon elérhető legjobb digitalizáló rendszernek tekintik. A világ legnevesebb cégei használják.

  Beletartozik egy 42″ szkenner, amely biztosítja a szabásminták gyors és pontos beolvasását.

  Folyamat:

  Helyezze a tarólapok közé a szabásmintákat, majd automatikusan digitalizálja és rendszerezze a modelleket!

 • CAD rendszer – digitális textilnyomtatás formára

  Gyártó:Divattech
  Forgalmazó: DIVATTECH
  Funkciók:
   • Szabásminta készítés, szériázás
   • Szabásminta digitalizálás
   • Szabásminta/terítékrajz nyomtatás
   • motívum elhelyezése az alkatrészeken
  A DIVATTECH rendszer teljes digitális nyomtatási megoldása egy olyan technológián alapul, amely kiváló minőségű nyomtatható fájlok, például EPS vagy PDF importálására, méretezésére, kivetésére és nyomtatására képes. A mintaelemek és mintázat definiálása az alkatrészeken a szerkesztő és a terítékrajz készítő modulban is elvégezhető.
 • COSTING

  Gyártó:Divattech
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Költségkalkuláció

   

  A költségkalkuléció programban a gyártás költségeit, már a beszrezés előtt pontosan ki tudja kalkulálni, a terítékrajz kászítését és a modell minden rendelkezésre álló adatával. A pontos kalkulálás megelőzi a felesleges beszerzést és idő és költségmegtakarítást eredményez.

   

  Forgalmazó: DIVATTECH

  COSTING

  Gyártó:Divattech
 • EDIT CUT

  Gyártó:OROX
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Iso vágófájl szerkesztés

   

  Az OROX automata szabászgépek vezérlése Windows alapú szoftverrel történik. A kezelőfelülete felhasználóbarát, egyszerű és letisztult ez lehetővé teszi, hogy nem szakirányú képzettséggel rendelkező operátorok is kezelni tudják. A szoftverben kezelheti a vágófájlokat, meghatározhatja a vágási útvonalat és vágás közben ez lekövethető.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  EDIT CUT

  Gyártó:OROX
 • Hordozható fotó digitalizáló – L nagyság

  Gyártó:Divattech
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Szabásminta / sablon beolvasási területe:  183 cm x 102 cm

   

  A digitalizáló rendszer magában foglal egy fekete kalibrációs mappát és egy digitális fényképezőgépet.

  a szabásminta beolvasásának hátteréhez. A mappát rögzíthető falra, tábára vagy asztalra.

  Helyezze a mintákat a kalibrációs mappára (amely falra lehet rögzíteni, hogy helyet takarítson meg, vagy egy asztalra lehet teríteni), hogy egy készítsen egy képet a kamerával és importálja a képeket a szoftverbe. A szabásminták automatikusan be tudja olvasni a rendszer. A szoftver beolvassa a fénykép hátterét, és pontosan digitalizálja a mintákat másodpercek alatt

  Háttér mappa mérete

  183 cm x 102 cm

  A hordozható rendszer ideális szabadúszók és mobil vállalkozások részére.

  Minden a piacon megtalálható CAD/CAM renszerrel kompatibilis (Gerber, Lectra, Optitex Assyst, Grafis, Illustrator, egyéb)

 • Hordozható fotó digitalizáló – M nagyság

  Gyártó:Divattech
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Szabásminta / sablon beolvasási területe:  122 cm x 91 cm

   

  A digitalizáló rendszer magában foglal egy fekete kalibrációs mappát és egy digitális fényképezőgépet.

  a szabásminta beolvasásának hátteréhez. A mappát rögzíthető falra, tábára vagy asztalra.

  Helyezze a mintákat a kalibrációs mappára (amely falra lehet rögzíteni, hogy helyet takarítson meg, vagy egy asztalra lehet teríteni), hogy egy készítsen egy képet a kamerával és importálja a képeket a szoftverbe. A szabásminták automatikusan be tudja olvasni a rendszer. A szoftver beolvassa a fénykép hátterét, és pontosan digitalizálja a mintákat másodpercek alatt

  Háttér mappa mérete

  122 cm x 91 cm

  A hordozható rendszer ideális szabadúszók és mobil vállalkozások részére.

  Minden a piacon megtalálható CAD/CAM renszerrel kompatibilis (Gerber, Lectra, Optitex Assyst, Grafis, Illustrator, egyéb)

 • I-PLAN BASIC

  Gyártó:OROX
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Termelés tervezés

   

  Az automata szabászat legfontosabb szerepe a gyártás tervezése és pontos kiszámítható, magas minőségben torténő kivitezése. Mindez a lehető legalacsonyabb emberi erőforrást igénybe véve, költséghetékonyan és a gyártássi hibalehetőségek minimálisra csökkentésével. A szoftver rendszerben kezeli a gyártás-előkészítés és az automata szabászat munkafolyamatait. A szoftver segítségével egy rendszerben készítheti el e felhasználó a termelés tervezését.

   

  Forgalmazó: DIVATTECH

  I-PLAN BASIC

  Gyártó:OROX
 • I-PLAN PRO

  Gyártó:OROX
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Termelés tervezés

   

  Az automata szabászat legfontosabb szerepe a gyártás tervezése és pontos kiszámítható, magas minőségben torténő kivitezése. Mindez a lehető legalacsonyabb emberi erőforrást igénybe véve, költséghetékonyan és a gyártássi hibalehetőségek minimálisra csökkentésével. A szoftver a mesterséges intelligencia alkalmazásával automatikusan generálja a megrendelés adatainak meghatározása alapján az optimális gyártás ütemezését.

   

   

  Forgalmazó: DIVATTECH

  I-PLAN PRO

  Gyártó:OROX
 • ICAD 2D – Cipő szerkesztő szoftver

  Gyártó:ICAD 3D+
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A minta digitalizálásától (szkenner, táblagép vagy az ICad3d + szoftverből importált) kezdve ez a szoftver lehetővé teszi az alkatrészek behívását, méretezését és exportálását a piac bármely vágógépébe. Ezenkívül lehetővé teszi az anyagfelhasználáa ellenőrzését és a müszaki dokumentáció létrehozását.

   

  Prospektus letöltése

   

 • ICADFOR – 3D Kaptafa szerkesztő program

  Gyártó:ICAD 3D+
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Az ICadFor a cipő kaptafa tervezésére és gyártására szolgáló szoftver. A valós digitalizálástól kezdve a rendszer lehetővé teszi azok kombinálását és kiadását több 2D és 3D eszköz használatával. Ezenkívül az ICadFor digitális lábakkal is működik, és ebből a célból különböző lábspecifikus eszközök állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy nagyon hasznos összehasonlító vizsgálatokat végezzünk a cipő testreszabási folyamataival kapcsolatban.

  Prospektus letöltése

 • Méret meghatározás alkalmazás

  Gyártó:TG3D
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A Scanatic™ SizeRec szolgáltatás lehetővé teszi a saját márkák és konfekciót gyártók számára, hogy szabvány méretáblázatot használjanak, és meghatározzák kritériumaikat a méretekhez. A SizeRec Service automatikusan megtalálja az ügyfélnek megfelelő méretet, ha a Body Service által generált méréseit összehangolja a gyártó által alkalmazott mérettáblázattal és kritériumokkal.

 • Modell könyvtár

  Gyártó:TG3D
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Az elkészült 3D modelleket feltöltheti Scanatic ™ StyleBook Service rendszerbe, majd hozzá tudja rendelni a lehetséges modellvariációkat, kellékeket és alapanyagokat. Az ügyfél a rendelkezésre állú lehetőségek közül ki tudja választani a megfelelő modellt a Cloudzet ™ Store alkalmazásban vagy a  Cloudzet ™ Store Web onlineshop bővítményben.

   

  Az online értékesítés lépései:

  1. A modellek 3D szimulációjának előkészítése.
  2. A rendelkezésre álló alapanyagok szkennelése.
  3. A modellekhez az elérhető modellvariációk, kellékek  és alapanyagok hozzárendelése.
  4. Online felületen- app vagy webshop- az ügyféle összeállítja e megfelelő modellkombinációt.
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Modell könyvtár

  Gyártó:TG3D
 • NESTING BASIC

  Gyártó:Divattech
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Terítékrajz készítés

   

  Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rövid időn belül optimalizálni tudják a szabásminta alkatrészeket az alapanyagon. A terítékrajz készítés a programban manuálisan végezhető el.
  Az eredmény egy anyagfelhasználásra optimalizált szabásminta, amely hatékonyságával és munkaidejének megtakarításával hozzájárul termelésének gazdasági sikeréhez.

   

  Forgalmazó: DIVATTECH

  NESTING BASIC

  Gyártó:Divattech
 • NESTING PRO

  Gyártó:Divattech
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Terítékrajz készítés

   

  Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rövid időn belül optimalizálj a szabásminta alkatrészeket az alapanyagon. A terítékrajz készítése teljesen automatizált, mesterséges intelligencia segítségével garantáltan a maximális alapanyag felhasználást generálja. A hatékony és költségtakarékos munkavégzés érdekében.

   

  Forgalmazó: DIVATTECH

  NESTING PRO

  Gyártó:Divattech
 • Rhino 7

  Gyártó:Rhyno
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Az Rhino programban létrehozhat, szerkeszthet, elemezhet, dokumentálhat, megjeleníthet, animálhat és lefordíthat NURBS görbéket, felületeket és szilárd anyagokat, SubD geometriát, pontfelhőket és sokszög hálózatokat. A bonyolultságnak, foknak vagy méretnek nincsenek korlátai, csak azok, amelyeket a hardver diktál.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rhino 7

  Gyártó:Rhyno
 • Rögzítzett fotó digitalizáló – XXL nagyság

  Gyártó:Divattech
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Szabásminta / sablon beolvasási területe: egyedi nagyság, extra nagy méret

   

  Beletartozik egy falra vagy keretre rögzített kamera, egy asztal vagy mágnestábla. Egy egyszerű automatikus kalibrációs lépés biztosítja, hogy a kép mindig pontos legyen.

  Helyezzen több mintadarabot egy asztalra vagy táblára. Egy kattintással készítsen képet, és az a szoftvere segítségével automatikusan digitalizálja a szabásmintákat!

  A maximális hatékonyság érdekében az új darabok azonnal az asztalra/táblára helyezhetők, vagy a további szerkesztéseket a szoftverben is elvégezheti.

  Helyezze a mintákat a kalibrációs mappára (amely falra lehet rögzíteni, hogy helyet takarítson meg, vagy egy asztalra lehet teríteni), hogy egy készítsen egy képet a kamerával és importálja a képeket a szoftverbe. A szabásminták automatikusan be tudja olvasni a rendszer. A szoftver beolvassa a fénykép hátterét, és pontosan digitalizálja a mintákat másodpercek alatt

 • Scanatic™ Platform online adatfeldolgozás és kereskedelem

  Gyártó:TG3D
  Forgalmazó: DIVATTECH

  3D kiskereskedelmi technológiák

   

  Képzelje el, hogy a vásárlása egy egyedülálló és különleges élményt nyújt ügyfeleinek.

   

  Használja a Cloudzet ™ Store alkalmazást iPad-hez és a Cloudzet ™ Store Web Plug-in alkalmazást, hogy a ügyfelei interaktív vásárlási élményben részesüljenek  az üzletében és online felületen egyaránt.

   

  Adjon lehetőséget ügyfelei számára hogy ki tudják választani a szöveteket, a színeket és az egyéb modellvariációt a 3D szimulácós kép alapján, amely a Scanatic ™ StyleBook szolgáltatásban lett létrehozva, előre definiálva. Inspirálja a felhasználókat olyan egyedi modellek létrehozására, amelyek bizalmat adnak a vásárlási döntésükben.

   

  Scanatic ™ SizeRec szolgáltatás méretajánlást kínál a gyártó mérettából, az ügyfél testméreteinek ismeretében.

 • SERVICE – Mérnöki megoldások a digitális szabászat számára

  Gyártó:Divattech
  Forgalmazó: DIVATTECH
  Személyre szabott mérnöki megoldásokat kínálunk  a szabászat digitalizálására, CAD-CAM rendszerek bevezetésére. Legyen szó járművek kárpitjáról búrorról ruházatról vagy akát műszaki textíliáról és kompozitról. A rendszer összeállításánál figyelembe vesszük a dolgozói szakmai képzettségét a partnnereinek technológiai felszereltségét az adatátvitel, kompatibilitás szem előtt tartását.
  Legfontosabb tényező a meglévő humán erőforrás maximális kihasználása és a legújabb technológiák alkalmazása.
  Az Ön igényeire fejlesztett, moduláris felépítésű rendszereknek köszönhetően optimális megoldást kínálunk az Ön lehetőségeihez mérten. Összeállítjuk az Ön számára megfelelő rendszert és bevezetjük a gyártósorra.
  Szabászati rendszerek bevezetése előtt kérje ki tanácsadóink véleményét. Egy jól felépített  kiválasztási folyamat már fél siker.

   

   

  Bármely 3D objektum szkennelését és az adatokat a gyártási folyamatba integráljuk.

   

  Kérje véleményünket a megfelelő technológia kiválasztásához!

   

 • Testszkenner

  Gyártó:TG3D
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A világ első önkiszolgáló 3D testszkennere.

  Milliónyi 3D pont adatait olvas be a test felületén.

   

  • A test szkennelése 3 másodperc alatt
  • Telepítés 30 perc alatt
  • Infravörös technológia – nincsenek fényképek és videók
  • Az ügyfelek magánélete és biztonsága biztosított
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Testszkenner

  Gyártó:TG3D
 • Testszkenner szolgáltatás

  Gyártó:TG3D
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A valós test adatait 3D-s testprofillá dolgozza fel.

  • Az adatfelsolgozás ideje 30 másodperc.
  • Több mint 250 méretezésii pozíció van definiálva
  • Új méretezése helyek bevitele is lehetséges.
  • A mérés pontos helyének ábrázolása.
 • Textilszkenner

  Gyártó:TG3D
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Innovatív és megfizethető szövetszkenner, amely segít csökkenteni a tényleges szövetminták elkészítésének idejét és költségeit, valamint felgyorsítja az ügyfél kommunikációját.

   

  • Könnyű és kicsi
  • Gyors és egyszerű

   

  A szkenner tartóként szolgál az iPhone készüléknek – NunoScan App alkalmazással- és a textília mintdarabjának.

   

  A textilszkenner és szolgáltatás alkalmazásának lépései:

  1. Töltsön fel alapanyag listákat excelben a Scanatic for Fashion webhelyre.
  2. Helyezze az alapanyag mintát a Scanatic ™ Nuno textilszkennerbe.
  3. Tegye az iPhone-t a Scanatic ™ Nuno textilszkenner tetejére, indítsa el a NunoScan alkalmazást, és kövesse lépésről lépésre.
  4. Nézze meg a 3D textíliát a Scanatic ™ for Fashion webhelyen, és alkalmazzon finomításokat.
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Textilszkenner

  Gyártó:TG3D
 • Textilszkenner szolgáltatás

  Gyártó:TG3D
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Innovatív és megfizethető szövetszkenner, amely segít csökkenteni a tényleges szövetminták elkészítésének idejét és költségeit, valamint felgyorsítja az ügyfél kommunikációját.

   

  Saját 3D digitális szövetraktár építése egyszerű a Scanatic ™ Nuno szövetszkenner és a Scanatic ™ Nuno3D szolgáltatás segítségével.

   

  A szolgáltatás évenkénti előfizetéssel elérhető.

   

  A textilszkenner és szolgáltatás alkalmazásának lépései:

  1. Töltsön fel alapanyag listákat excelben a Scanatic for Fashion webhelyre.
  2. Helyezze az alapanyag mintát a Scanatic ™ Nuno textilszkennerbe.
  3. Tegye az iPhone-t a Scanatic ™ Nuno textilszkenner tetejére, indítsa el a NunoScan alkalmazást, és kövesse lépésről lépésre.
  4. Nézze meg a 3D textíliát a Scanatic ™ for Fashion webhelyen, és alkalmazzon finomításokat.
 • Webshop bővítmény

  Gyártó:TG3D
  Forgalmazó: DIVATTECH

  3D kiskereskedelmi technológiák

   

  Szemléltesse termékét Cloudzet™ Store webshop bővítmény, a Web 3D Visualizer és a Scanatic ™ StyleBook Service segítségével. Ügyfelei szeretni fogják az ideális ruházatuk digitális testreszabásának egyszerűségét a modellvariációk és szövetek kombinációjának kiválasztásával.

   

  Az online értékesítés lépései:

  1. A modellek 3D szimulációjának előkészítése.
  2. A rendelkezésre álló alapanyagok szkennelése.
  3. A modellekhez az elérhető modellvariációk, kellékek  és alapanyagok hozzárendelése.
  4. Online webshop felületen ügyfele összeállítja e megfelelő modellkombinációt.
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Webshop bővítmény

  Gyártó:TG3D

Main Menu