Rögzítzett fotó digitalizáló – XXL nagyság

Forgalmazó: DIVATTECH

Készleten

Szabásminta / sablon beolvasási területe: egyedi nagyság, extra nagy méret

 

Beletartozik egy falra vagy keretre rögzített kamera, egy asztal vagy mágnestábla. Egy egyszerű automatikus kalibrációs lépés biztosítja, hogy a kép mindig pontos legyen.

Helyezzen több mintadarabot egy asztalra vagy táblára. Egy kattintással készítsen képet, és az a szoftvere segítségével automatikusan digitalizálja a szabásmintákat!

A maximális hatékonyság érdekében az új darabok azonnal az asztalra/táblára helyezhetők, vagy a további szerkesztéseket a szoftverben is elvégezheti.

Helyezze a mintákat a kalibrációs mappára (amely falra lehet rögzíteni, hogy helyet takarítson meg, vagy egy asztalra lehet teríteni), hogy egy készítsen egy képet a kamerával és importálja a képeket a szoftverbe. A szabásminták automatikusan be tudja olvasni a rendszer. A szoftver beolvassa a fénykép hátterét, és pontosan digitalizálja a mintákat másodpercek alatt

Compare
Kategóriák: , , ,

A rendszer bármilyen háttérrel használható. Nincs szükség speciális szoftver használatára. Ez megkönnyíti a felhasználók számára a digitalizálási területnél nagyobb sablonok digitalizálását anélkül, hogy aggódniuk kellene a minták összecsukása / vágása miatt, hogy illeszkedjenek a háttérterülethez. Egyszerűen készítsen több képet az XL sablonokról, és egyetlen kattintással kombinálja őket! Természetesen a felhasználók a kamerát magasabbra is helyezhetik, hogy nagyobb digitalizálási területet fedjenek le.

Egy képen belül több modell alkatrészeit tartalmazhatja.

Minden a piacon megtalálható CAD/CAM renszerrel kompatibilis (Gerber, Lectra, Optitex Assyst, Grafis, Illustrator, egyéb rendszerek)

Alapanyagok:

 

Az alkatrészek/sablonok beolvasása bármely alapanyagnál alkalmazható, vastagságtól függetlenül

  • papír, karton
  • szövet
  • fém
  • műanyag
  • bőr
  • egyéb

Szerkesztés

A digitalizált szabásminta automatikusan megjelenik a képernyőn. Az oldalsávon egy élő ablak mutatja az asztal valós idejű kameranézetét. A szerkesztéshez egyszerű eszközök állnak rendelkezésre, többek között: darabok kombinálása, vonalak simítása, darabok tükrözése, jelölések, furatok, varratvonalak hozzáadása és még sok más. További lehetőségek az szériázási eszközök, a belső vonalak észlelése és a jelölő mód. A program elmenti a mintaképet és a digitalizált vonalakat is. Az eszköztár átlátható felhasználóbarát, szoftver felhasználásának elsajátítása perceket vesz igénybe!

A digitalizált adatok mentése után megoszthatja vagy továbbíthatja adatait.

További információk

Kategóriák

Automatizált digitalizálás, Rögzített fotó digi

Be the first to review “Rögzítzett fotó digitalizáló – XXL nagyság”

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Store Name: DIVATTECH
  • Vendor: DIVATTECH
  • No ratings found yet!

Product Enquiry

Személyes adatait felhasználjuk a webhely teljes tapasztalatainak támogatására, a fiókjához való hozzáférés kezelésére és a privacy policy -ben leírt egyéb célokra.

Main Menu