Kézi szabászgépek

 • KM KS-AUV Kardkéses szabászgép

  Gyártó:KM
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Kardkéses szabászgép KM KS-AUV ruhaipari felhasználásra

  8″ – 16 cm tarítékhez – 230V

  Professzionális szabászgép minden anyagfajtához. Alacsony zajszintű, automatikus élezés, ruhalmas stabil működés.

  Japán gyártmány

 • KM KS-EU Kardkéses szabászgép

  Gyártó:KM
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Kiváló minőségű kardkéses szabászgép textilanyagok vágásához.

  A KM KS-EU kis mérete és könnyű súlya ideális a kis alkatrészek szabásához is.

  Alacsony zajszintű, automatikus élezés, kenési rendszer, rugalmas és egyenletes működés.

  A japán precizitás garantálja a KM gépek funkcionalitását és megbízhatóságát.

 • Rasor D100

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A D100 egy 4 hüvelykes kettős kúpú szerszámgép, amely erőteljes és könnyen kezelhető. A gép vágási kapacitása 1,4 “, súlya kb. 7 kg. Ezenkívül a legfontosabb biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például a dupla biztonsági indító rendszer, a LED kapcsolóval ellátott bekapcsoló és a penge állítható átlátszó védelme. Az összes Rasor padvágóhoz teflon bevonatú alaplap tartozik, amely garantálja az egyszerű anyagátadást. Ez lehetővé teszi a kiváló termék minőségi vágását.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor D100

  Gyártó:Rasor
 • Rasor D86P2

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A D86P2 egy 3,4 hüvelykes (86 mm) kettős kúpú vágógép, kompakt, nagy teljesítményű és könnyen kezelhető. Ennek a gépnek 1 “vágókapacitása van. Ezenkívül a legfontosabb biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például a dupla biztonsági indító rendszer, a LED kapcsolóval ellátott bekapcsoló és a penge állítható átlátszó védelme. Az összes Rasor padvágóhoz teflon bevonatú alaplap tartozik, amely garantálja az egyszerű anyagátadást. Ez lehetővé teszi a kiváló termék minőségi vágását.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor D86P2

  Gyártó:Rasor
 • Rasor D86PS2

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A D86PS2 a legkisebb egyfázisú vágóegység widia ellenlapával. A piacon több mint 20 éve telepítik a legnépszerűbb pályázati modellekre. A D86PS2 korlátozott átmérőn belül kevesebb, mint 3 Kilos. Az 5 élű kés éles és pontos vágást biztosít rongycsiszolás nélkül. Az új félautomatikus kőélesítő rendszer lehetővé teszi, hogy a kés éle csak 10 másodperc alatt legyen éles a kés eltávolítása nélkül. Ezt a modellt (D86PS2) széles körben alkalmazzák a textiliparban, valamint a bőr- és könnyűszőnyegekiparban. Különösen alkalmas keresztirányú vágáshoz, a rögzítőkarima miatt, amely lehetővé teszi a könnyű rögzítést rögzített vagy automatikus csaptelephez. Ennek a vágóegységnek az új mini-alumínium Teflon®-bevonattal ellátott alapja lehetővé teszi, hogy rövid távolságon belül csúszósínekre telepítsék. A néhány karbantartási és alacsony üzemeltetési költség miatt a D86PS2 a legolcsóbb és legmegbízhatóbb vágási megoldás az Ön O.E.M. Alkalmazás.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor D86PS2

  Gyártó:Rasor
 • Rasor DD120DT

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A kés 2600 ford / perc sebességet érhet el, így ez a szerszám tökéletesen alkalmazható nagyon nagy sebességgel, a nap 24 órájában nyitott vágási folyamat alatt. A kés és a penge kombinációja pontos és éles vágást biztosít hulladékok nélkül. Az indukciós háromfázisú motor kiegyensúlyozott és elnémítva nem igényel karbantartást, miközben biztosítja az élettartamot. A 8 élekkel ellátott 120 mm-es kés akár többrétegű rétegek esetén akár 50 mm-ig is képes vágni.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor DD120DT

  Gyártó:Rasor
 • Rasor DD120ML

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Az új DD120ML egy háromfázisú vágóegység textil, műszaki szövetek és kompozit anyagok vágására. Ez a Rasor DirectDrive legújabb technológiájának része, például a kés ugyanazon a tengelyen van. A DD120ML-nek nincs tengelykapcsolója, ami azt jelenti, hogy nincs karbantartás (azaz kenés kenőzsírral), ezáltal csökkentve a működési költségeket is, miközben a szünetmentes 24 órás napi gyártási folyamatok során használják. A kés eléri a 2600 ford / perc sebességet, így ez a szerszám tökéletesen alkalmazható a nagy sebességű, megállás nélküli vágáshoz.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor DD120ML

  Gyártó:Rasor
 • Rasor DD120MR

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  az új DD120MR egy háromfázisú vágóegység textil, műszaki szövetek és kompozit anyagok vágására. Ez a Rasor DirectDrive legújabb technológiájának része, például a kés ugyanazon a tengelyen van. A DD120MR-nek nincs tengelykapcsolója, ami azt jelenti, hogy nincs karbantartás (azaz kenés kenőzsírral), ezáltal csökkentve a működési költségeket is, miközben a szünetmentes 24 órás napi gyártási folyamatok során használják. A kés eléri a 2600 ford / perc sebességet, így ez a szerszám tökéletesen alkalmazható a nagy sebességű, megállás nélküli vágáshoz.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor DD120MR

  Gyártó:Rasor
 • Rasor DS503MT

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A DS503MT az új, elektromos kézi vágógép, amelyet élek vágására terveztek. Az új, vékony alakú talp hegesztése widia ellenlapával történik, hogy csökkentsék a nyírás általános méretét. A DS503MT-vel tehát nagy pontossággal lehet egyenes vagy ívelt anyagrészeket kivágni. A DS503MT jól használható textil- és bőrvágáshoz lakberendezési területeken (székek, kanapék és fotelok), miközben különösen a műanyag és üvegszál öntőformák extra hulladékanyagának levágására szolgál. Csak 950 gramm tömegű, ergonómikus kialakítása és az 55 wattos kiegyensúlyozott és elnémított motor kombinálva teszi ezt a modellt (DS503MT) egyedülálló vágószerszámgé, nagyon egyszerűen használható. A maximális vágási vastagság 8 mm, az új beépített élező kő lehetővé teszi a kés éleinek kevesebb, mint 10 másodperc alatt történő élezését a kés eltávolítása nélkül. Az új áramköri lap üvegbiztosítékot tartalmaz, amely könnyen cserélhető anélkül, hogy a nyírást szétszerelné.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor DS503MT

  Gyártó:Rasor
 • Rasor DS504

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A piacon belül több mint 40 év alatt a DS504 a legkisebb, legerősebb és legprofibbabb elektromos kézi vágógép, amelyet a Rasor valaha gyártott. A DS504 a DS sorozat hatodik frissítése, amelynek eredményeként a 2019-es modell eléri a technológia és a biztonság legmagasabb szintjét. Mindössze 950 gramm (2 font) súlya, ergonómikus kialakítása és a hangtompító motorja révén ez a modell (DS504) egyedülálló vágószerszám, amely nélkülözhetetlen minden területen. A megerősített karosszéria és a bronz / acél fogaskerekek nagy nyomatékot hoznak létre, amely lehetővé teszi ennek az elektromos nyírásnak a használatát nemcsak a textilmezőben, hanem a műszaki szövetekben vagy a bőrmezőkben is.
  A maximális vágási vastagság most 9 mm, és az új nyomógombos élező kő lehetővé teszi a kés szélének élesítését kevesebb, mint 10 másodperc alatt a kés eltávolítása nélkül. Az új áramköri lap üvegbiztosítékot tartalmaz, amely a gép szétszerelése nélkül könnyen cserélhető. Az új, erős és vékony alakú láb lehetővé teszi a görbe szakaszok nagyon egyszerű vágását. Az új DS504 modell valóban új teljesítmény- és könnyűkoncentráció a professzionális vágószerszámok területén

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor DS504

  Gyártó:Rasor
 • Rasor FP100

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A legújabb generációs mechanikus és pneumatikus alkatrészeknek köszönhetően a turbina 400W teljesítményt ér el 20 000 ford / perc sebességgel és nagy nyomatékkal. A motor átmérője most csak 40 mm, ez a legkisebb az osztályán. A rotorlapátok VANESTAR® anyagból készültek, amelyek csökkentik a penge súlyát és a minimális súrlódást. A 100 mm átmérőjű, 6 élekkel felszerelt kés lehetővé teszi bármilyen anyag vágását a “rugalmas szakaszban” 35 mm vágási kapacitásig. A kés nagy nyomatéka és lassú sebessége lehetővé teszi a gumi anyag vágását műanyag alapon a szőnyegen és könnyű padlóburkolatot. Különösen alkalmas az FP100 keresztirányú vágáshoz. A motor függőleges helyzetének köszönhetően kis helyekre is beépíthető.
  A Teflon®-bevonattal ellátott alap lehetővé teszi a vágószerszám könnyű mozgatását, amely kis helyre csúszó sínekre is felszerelhető. A kis karbantartási és kezelési költségek miatt az FP100 modell a legjobb megoldás az erős és megbízható vágáshoz bármilyen O.E.M. Alkalmazás.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor FP100

  Gyártó:Rasor
 • Rasor FP120M

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Ez a legerősebb vágóegység, amelyet Rasor valaha gyártott. A levegősűrített motor teljes egészében Rasor gyártja. A legújabb generációs mechanikus és pneumatikus alkatrészeknek köszönhetően a turbina eléri a 800 W teljesítményt 15.500 ford / perc sebességgel és nagyon nagy nyomatékkal. Ez a rendszer eloszlatja a nyírási és a szükséges feszültségeket a gép mozgatásához a szövet mentén a vágó mindkét oldalán, és a vágás tökéletesen egyenes és sima. A kés mindkét oldalán félig mentes, hogy elkerülje a kanyargós problémákat még a kemény szálak esetén is. Az FP120M különösen alkalmas összetett anyagok, például üvegszál, szénszál és Kevlar vágására. A 120 mm átmérőjű, 8 oldalú beépített kés bármilyen anyag vágását lehetővé teszi a “rugalmas szakaszban” 50 mm vágási kapacitásig. A kés nagy nyomatéka és lassú sebessége lehetővé teszi a gumi anyag vágását műanyag alapon a szőnyegen és könnyű padlóburkolatokban.
  Az FP120M különösen alkalmas keresztirányú vágáshoz és kis helyiségekben történő telepítéshez, rögzített helyzetbe vagy keresztirányú rögzítőelemmel van felszerelve. A Teflon® bevonattal ellátott alumínium alap csökkenti a láb és az anyag közötti súrlódást, és lehetővé teszi a könnyű elmozdulást még telepítési csúszósínek esetén is. Az FP120M egyszerűen páratlan a O.E.M. legnagyobb teljesítményéhez és teljes teljesítményéhez. Alkalmazás.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor FP120M

  Gyártó:Rasor
 • Rasor FP120SM

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Ez a legerősebb vágóegység, amelyet Rasor valaha gyártott. A levegősűrített motor teljes egészében Rasor gyártja. A legújabb generációs mechanikus és pneumatikus alkatrészeknek köszönhetően a turbina eléri a 800 W teljesítményt 15.500 ford / perc sebességgel és nagyon nagy nyomatékkal. Ez a rendszer eloszlatja a nyírási és a szükséges feszültségeket a gép mozgatásához a szövet mentén a vágó mindkét oldalán, és a vágás tökéletesen egyenes és sima. A kés mindkét oldalán félig mentes, hogy elkerülje a kanyargós problémákat még a kemény szálak esetén is. Az FP120M különösen alkalmas összetett anyagok, például üvegszál, szénszál és Kevlar vágására. A 120 mm átmérőjű, 8 oldalú beépített kés bármilyen anyag vágását lehetővé teszi a “rugalmas szakaszban” 50 mm vágási kapacitásig. A kés nagy nyomatéka és lassú sebessége lehetővé teszi a gumi anyag vágását műanyag alapon a szőnyegen és könnyű padlóburkolatokban.
  Az FP120SM különösen alkalmas keresztirányú vágáshoz és kis helyiségekben történő telepítéshez, rögzített helyzetbe vagy keresztirányú sínhez rögzítve. A Teflon® bevonattal ellátott alumínium alap csökkenti a láb és az anyag közötti súrlódást, és lehetővé teszi a könnyű elmozdulást még telepítési csúszósínek esetén is. Az FP120SM egyszerűen páratlan a O.E.M. legnagyobb teljesítményéhez és teljes teljesítményéhez. Alkalmazás.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor FP120SM

  Gyártó:Rasor
 • Rasor FP503

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Az FP sorozat legújabb modellje, az FP503 a könnyebb és legerősebb pneumatikus kézi vágószerszám, amelyet Rasor valaha gyártott több mint 70 év munkája során. A légmotort teljes egészében Rasor gyártja. A legújabb generációs pneumatikus és mechanikus alkatrészeknek köszönhetően a turbina rendkívüli, 350 Wattos teljesítményt képes elérni 22 000 fordulat / perc sebességgel és nagyon nagy nyomatékkal. A motor átmérője csak 40 mm, ami kategóriájában a legkisebb. A rotorlapátokat VANESTAR anyagból tervezték és gyártják, hogy a lehető legkisebbre csökkentse a súlyt és a súrlódást. A vágórészt is teljesen átértékelték: az erősített szerkezet és a bronz / acél fogaskerék-tengelykapcsoló nagy nyomatékot eredményez, amely lehetővé teszi ennek a pneumatikus vágószerszámnak a használatát nemcsak textiliparban, hanem műszaki szövetekben vagy bőrmezőkben is. A maximális vágási vastagság most 9 mm, és az új nyomógombos élezőkő lehetővé teszi, hogy a kés éle kevesebb mint 10 másodperc alatt éles legyen, anélkül, hogy eltávolítaná a kést. Az új, erős és vékony alakú láb lehetővé teszi az ívelt szakaszok könnyű vágását. Az új FP503 modell valóban új teljesítmény- és könnyű koncentráció (a súly mindössze 800 gramm) a professzionális vágóeszközök területén.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor FP503

  Gyártó:Rasor
 • Rasor FP503MT

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Az új FP503MT kézi vágószerszámot az élek vágására tervezték. Az új láb vékony alakú, hegesztett keményfém ellenkéssel, vagyis csökkenti a teljes méretet. Ezt a vágószerszámot tehát nagyon nagy pontosságú, egyenes vagy ívelt élű anyaggal kell vágni. Főleg textil és bőr vágására használják a bútorterületen, és különösen alkalmas a szénszálas és üvegszálas öntőformákban levő felesleges anyagok levágására. A sűrített levegős motort teljes egészében Rasor gyártja. A legújabb generációs mechanikus és pneumatikus alkatrészeknek köszönhetően a kiváló turbina eléri a 350 W teljesítményt 22 000 fordulat / perc sebesség mellett és nagy nyomatékkal. A motor átmérője már csak 40 mm, ami kategóriájában a legkisebb. A rotorlapátok VANESTAR anyagból készülnek, amelyek minimálisra csökkentik a súlyt és a súrlódást. A maximális vágási vastagság 9 mm, és az élezőkő lehetővé teszi, hogy a kés éle kevesebb mint 10 másodperc alatt éles legyen, anélkül, hogy eltávolítaná a kést. Ez valóban egy újszerű erő- és könnyűkoncentráció (csak 780 gramm súlyú) a professzionális vágóeszközök területén.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor FP503MT

  Gyártó:Rasor
 • Rasor FP702

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Az új FP702 modell a legjobb kompromisszum a súly és az erő között a professzionális pneumatikus kézi vágószerszámok területén. A légmotor teljes egészében Rasor gyártja. Az új turbinának most 5 pengéje van, amelyek nagyobb teljesítményt és nyomatékot garantálnak, elérve 380 W-ot 16 000 RPM / turbina esetén. A motor átmérője csak 40 mm. A rotorlapátok szabadalmaztatott VANESTAR® anyagból készülnek, amelyek minimalizálják a súlyt és a súrlódást. Az új, bronzból és acélból készült kapcsolóberendezés eléri a 1300 fordulat / perc sebességet a kés gyorsabb vágásához. Ezen az új modellnél a motorház PTFE-bevonattal van ellátva, hogy tovább csökkentse a forgácsoló egység melegítését. Az FP702 bármilyen anyagot rugalmas állapotban képes vágni, maximális 18 mm-es vágási vastagságig. Ez az oka annak, hogy ezt a modellt általában alkalmazzák a textil, műszaki szövet és kompozit anyag területén. A nagy nyomaték lehetővé teszi, hogy még a gumi anyagokat és a műanyagokat vágja le a szőnyegen és a padlón. Az alapláb acélból készül, erős és kicsi, így az egyenes vagy ívelt szakaszok egyszerűen és pontosan vághatók. A nyomógombos hegyező lehetővé teszi a kés szélének élezését kevesebb, mint 10 másodperc alatt a kés eltávolítása nélkül. A rögzített hátsó késvédő tok átlátszó műanyagból készül, hogy nagyobb legyen a láthatóság a darabolás során. Az FP702 a legjobb megoldás, amely bármilyen igényt kielégíthet csak a 920 gramm súlyú professzionális vágószerszám területén.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor FP702

  Gyártó:Rasor
 • Rasor FP861A2

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A legújabb generációs mechanikus és pneumatikus alkatrészeknek köszönhetően a turbina 400W teljesítményt ér el 20 000 ford / perc sebességgel és nagy nyomatékkal. A motor átmérője most csak 40 mm, ez a legkisebb az osztályán. A forgórész lapátok VANESTAR® anyagból készültek, amelyek a lehető legkisebbre csökkentik a súlyt és a súrlódást. A beépített 86 mm átmérőjű és öt oldalú kés bármilyen anyag vágását lehetővé teszi a “rugalmas szakaszban” 25 mm vágási kapacitásig. A kés nagy nyomatéka és lassú sebessége lehetővé teszi a gumi anyag vágását műanyag alapon a szőnyegen és könnyű padlóburkolatot. Különösen alkalmas az FP861A1 keresztirányú vágáshoz. A motor függőleges helyzetének köszönhetően kis helyekre is beépíthető.
  Ez a modell rögzített helyzetű horgonykarimával vagy egy haladó sínhez van elrendezve. A mini alacsony nejlon alap lehetővé teszi a vágószerszám könnyű mozgatását, amely kis helyre csúszó sínekre is felszerelhető. A félautomata nyomógombos élező kő lehetővé teszi a kés szélének élezését kevesebb, mint 10 másodperc alatt a kés eltávolítása nélkül. A kis karbantartási és kezelési költségek miatt az FP861A1 modell a legjobb megoldás az erős és megbízható vágáshoz bármilyen O.E.M. Alkalmazás.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor FP861A2

  Gyártó:Rasor
 • Rasor FP861RC

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Az FP861RC pneumatikus kézi modell mindenképpen a leginnovatívabb és legokosabb vágóeszköz. Lehetővé teszi az anyag felülről történő kivágását (maratási művelet) egy 5 élű késsel, amely a felhasználó egyetlen nyomására jön ki a gép szerkezetéből. Az FP861RC modell elsősorban anyagok tekercses formájú vágására alkalmas, például papír, szövet vagy újrahasznosított anyag. Mellett használható padlóburkolatok eltávolítására vagy ártalmatlanítására. Az FP861RC vágási művelete nem az anyag eltávolításával történik, hanem az anyag maratásával. A választó lehetővé teszi a kimenő kés három helyzetben történő beállítását: 3 mm, 10 mm vagy 20 mm vágási vastagság. Ez az FP861RC modell alkalmas a papírtekercsek nyírására, amikor szükséges a mélység (20 mm) és a kisebb (10 mm vagy 3 mm) vágás a belső mag (azaz a karton tekercs) megmentése érdekében. Az FP861MT modell felváltja a szabványos pengék és kések használatát, miközben növeli a vágás sebességét és minőségét, valamint a kezelők biztonságát. A sűrített motort teljes egészében Rasor gyártja. a legújabb generációs mechanikus és pneumatikus alkatrészeknek köszönhetően ez a kiváló turbina eléri a 400 W teljesítményt, 20 000 RPM-mel és nagyon nagy nyomatékkal. A motor átmérője csak 40 mm, kategóriájában a legkisebb. A rotorlapátok VANESTAR anyagból készülnek, amelyek minimálisra csökkentik a súlyt és a súrlódást. A nyomógombos élezőkő lehetővé teszi, hogy a kés éle kevesebb, mint 10 másodperc alatt éles legyen, a kés eltávolítása nélkül. A beépített kés 86 mm átmérőjű és Teflon® bevonatú, hogy simán átmehessen az anyagon, és csökkentse a kés és a vágóanyag közötti súrlódást.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor FP861RC

  Gyártó:Rasor
 • Rasor FP861V2

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A levegősűrített motor teljes egészében Rasor gyártja. A legújabb generációs mechanikus és pneumatikus alkatrészeknek köszönhetően a turbina 400W teljesítményt ér el 20 000 ford / perc sebességgel és nagy nyomatékkal. A motor átmérője most csak 40 mm, ez a legkisebb a kategóriájában. A forgórész lapátok VANESTAR® anyagból készültek, amely minimálisra csökkenti a súlyt és a súrlódást. A 86 mm átmérőjű, 5 élű kés felszerelhető bármilyen anyag vágására a “rugalmas szakaszban” 25 mm vágási kapacitásig. A kés nagy nyomatéka és lassú sebessége lehetővé teszi a gumi anyag vágását műanyag alapon a szőnyegen és könnyű padlóburkolatot. Különösen keresztirányú vágáshoz használható az FP861V modell a motor függőleges helyzetének köszönhetően kis helyekre történő felszerelésre is. Ez a modell rögzített helyzetű rögzítőkarimával vagy egy keresztirányú sínvel van elrendezve. Az alap Teflon® bevonattal van ellátva, amely lehetővé teszi a vágószerszám könnyű mozgását, csökkentve az alap és a vágóanyag közötti súrlódást. Kis távolságon belül csúszó sínekre telepíthető. A félautomata nyomógombos élező kő lehetővé teszi a kés szélének élezését kevesebb, mint 10 másodperc alatt a kés eltávolítása nélkül. A kis karbantartási és kezelési költségek miatt az FP861V modell a legjobb megoldás az erős és megbízható vágáshoz bármilyen O.E.M. Alkalmazás.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor FP861V2

  Gyártó:Rasor
 • Rasor FP862

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Az új FP862 modell a Rasor valaha gyártott legerősebb pneumatikus kézi vágógép. A sűrített motort teljes egészében Rasor gyártja. a legújabb generációs mechanikus és pneumatikus alkatrészeknek köszönhetően ez a kiváló turbina eléri a 400 W teljesítményt, 20.000 RPM-mel és nagyon nagy nyomatékkal. A motor átmérője csak 40 mm, kategóriájában a legkisebb. A rotorlapátok VANESTAR® anyagból készülnek, amelyek minimálisra csökkentik a súlyt és a súrlódást. Az RPM most 1400 az ultragyors vágásért. Az új FP862 86 mm átmérőjű és 8 élű késsel bármilyen anyagot képes vágni a “rugalmas szakaszban” 25 mm maximális vágási vastagságig. Ez az oka annak, hogy ezt a modellt általában textil-, műszaki szövet- és kompozitanyagok terén használják. A nagy teljesítménynek köszönhetően több réteg üvegszálat és szénszálat képes levágni. A nagy nyomaték lehetővé teszi, hogy a szőnyegen és a padlón egyenletes gumi anyagot vágjon műanyag talppal. A motorház immár PTFE bevonattal rendelkezik a hőcsökkentés érdekében, agresszív “megjelenéssel”. A láb alumíniumból készült, könnyű és kicsi, így az egyenes vagy ívelt szakaszok könnyen és pontosan vághatók. A nyomógombos élezőkő lehetővé teszi, hogy a kés éle kevesebb, mint 10 másodperc alatt éles legyen, a kés eltávolítása nélkül.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor FP862

  Gyártó:Rasor
 • Rasor FP862MT

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Ez a kézi vágószerszám már a világon a legnépszerűbb kompozit vágószerszámgá vált. Az új FP862MT könnyen vágja az üvegszálat, a szénszálat és a kevlárt 25 mm (1 “) vágási vastagságig. A súlya mindössze 1100 gramm, és a kés és a keményfém számlálólap közötti különleges geometria a láb innovatív alakjával kombinálva lehetővé teszi a kompozit anyag kivágását rendkívüli sebességgel és pontossággal. Különösen az elülső csúcs alakja teszi lehetővé ennek a vágószerszámnak a szegélyvágását, azaz a penészvágást. Ezenkívül ezek a speciális építési geometriák teljes mértékben elkerülik a kompozit anyagok tekercselésével kapcsolatos problémákat, például a szál kés felcsavarását. A levegősűrített motorokat teljes egészében Rasor gyártja. A legújabb generációs mechanikus és pneumatikus alkatrészeknek köszönhetően ez a kiváló turbina 400W teljesítményt ér el 20 000 ford / perc sebességgel és nagyon nagy nyomatékkal. A rotorlapát VANESTAR anyagból készül, amely minimálisra csökkenti a súlyt és a súrlódást. A motorház PTFE-bevonatú, hőszigetelő hatású, “agresszív” megjelenéssel. Az RPM most 1400 az ultragyors vágáshoz. A nyomógombos élező kő lehetővé teszi a kés szélének élesítését kevesebb, mint 10 másodperc alatt a kés eltávolítása nélkül. Az új rögzített hátsó védelem átlátszó műanyagból készül, hogy nagyobb legyen a láthatóság a darabolás során. Manapság a kompozit anyagok gyártóinak / végfelhasználóinak többsége az FP862MT modellt használja vágási műveleteihez. Az autóipar, a hajógyártás és a repülőgépipar azokon a területeken, ahol ezt az FP862MT modellt elsősorban alkalmazzák. Köszönhetően a legújabb generációs mechanikus és pneumatikus alkatrészeknek, ez a turbina 400W teljesítményt ér el 20 000 ford / perc sebességgel és nagyon magas nyomatékkal. A motor átmérője most csak 40 mm, ez a legkisebb az osztályán. A rotorlapát VANESTAR anyagból készül, amely a minimális súlyt és a súrlódást csökkenti. A nyomógombos élező kő lehetővé teszi a kés szélének élesítését kevesebb, mint 10 másodperc alatt a kés eltávolítása nélkül. Az új rögzített hátsó védelem átlátszó műanyagból készül, hogy nagyobb legyen a láthatóság a darabolás során. Manapság a kompozit anyag gyártóinak / végfelhasználóinak többsége az FP861MT modellt használja vágási műveleteihez. Az autóipar, a hajógyártás és a repülőgépipar azokon a területeken, ahol ezt az FP861MT modellt elsősorban alkalmazzák.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor FP862MT

  Gyártó:Rasor
 • Rasor GRT10

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A GRT10 nagy teljesítményű, megbízható és könnyű (kevesebb mint 7 font). A kés és az penge közötti vágási kombináció garantálja a tiszta vágást. A háromfázisú indukciós motor kiegyensúlyozott és zajmentes. Ez a vágóegység nem igényel karbantartást, így napi 24 órán keresztül könnyen használható a gyártási folyamat során. A 6 élű 100 mm-es kés 35 mm vágási kapacitást tesz lehetővé. Az alumínium alap teflon bevonattal van kiképezve, hogy elkerülje az anyaggal való súrlódást, és csúszó sínekre telepíthető egy kis helyre. A félautomata élező kő lehetővé teszi a kés szélének élezését kevesebb, mint 10 másodperc alatt a kés eltávolítása nélkül. A fokozat nélküli vágási folyamathoz a GRT10 a bal oldali (szemüveg) változatban GRT10SX modellként is kapható. A minimális karbantartási és kezelési költségek miatt a GRT10 a legerősebb és legmegbízhatóbb vágási megoldás bármely O.E.M. Alkalmazás.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor GRT10

  Gyártó:Rasor
 • Rasor GRT12

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A GRT12 elérte a legmagasabb szintű technológiát és biztonságot. A GRT12 nagy teljesítményű, megbízható és könnyű (kevesebb mint 9 font). A kés és az penge közötti vágási kombináció garantálja a tiszta vágást. A háromfázisú indukciós motor kiegyensúlyozott és zajmentes. Ez a vágóegység nem igényel karbantartást, így napi 24 órán keresztül könnyen használható a gyártási folyamat során. A 8 élekkel ellátott 120 mm-es kés lehetővé teszi 50 mm vágási kapacitást több rétegnél is. Az alumínium alap teflon bevonattal van kiképezve, hogy elkerülhető legyen az anyag súrlódása, és kis helyre csúszó sínekre szerelhető. A félautomata élező kő lehetővé teszi a kés szélének élezését kevesebb, mint 10 másodperc alatt a kés eltávolítása nélkül. A fokozatmentes futtatáshoz a GRT12 a bal oldali (szemüveg) változatban GRT12SX modellként is kapható. A minimális karbantartás és a minimális kezelési költségek teszik a GRT12-t a legerősebb és legmegbízhatóbb vágási megoldássá bármilyen O.E.M.-hez. Alkalmazás.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor GRT12

  Gyártó:Rasor
 • Rasor GRT12DT

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A kettős keményfém ellenlapátnak köszönhetően a GRT12DT mindkét irányban képes vágni (egy inverter segítségével). Ez a sajátosság lehetővé teszi egy futtatás és így idő megtakarítását a keresztmetszeti folyamatban. A háromfázisú indukciós motor kiegyensúlyozott és zajmentes. Nincs szükség karbantartásra, így könnyen használható a napi 24 órás gyártási folyamathoz. Az ilyen típusú motor a bronz / acél csatlakozókkal együtt biztosítja a vágóegység megbízhatóságát. A 8 élű 120 mm-es kés lehetővé teszi 50 mm vágási kapacitást többrétegű rétegek esetén is. A nagy forgatónyomaték és a kés lassú fordulatszáma kombinálva lehetővé teszi még a gumi és műanyag alapú anyagok vágását a szőnyegek és az ipari padló területén. A nyomógombos élező kő lehetővé teszi a kés szélének élesítését kevesebb, mint 10 másodperc alatt a kés eltávolítása nélkül.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor GRT12DT

  Gyártó:Rasor
 • Rasor GRT12M

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Csak néhány hónappal ezelőtt került piacra a GRT12M, amely kiválóságát adja a Monster sorozat motorházának új geometriájának. A GRT12M és a többi Rasor vágóegység közötti különbség az, hogy a motorházát a penge mögött, középső helyzetben elhelyezett központi láb tartja. Ez a rendszer eloszlatja a nyírási és a szükséges feszültségeket a gép mozgatásához a szövet mentén a vágó mindkét oldalán, ezáltal egyenesen és sima vágással. A kés mindkét oldalán félig mentes, hogy elkerülje a kanyargós problémákat még a kemény szálak esetén is. Ez az oka annak, hogy a GRT12M különösen alkalmas olyan kompozit anyagok vágására, mint például üvegszál, szénszál és Kevlar. A háromfázisú indukciós motor kiegyensúlyozott és zajmentes. Nem igényel karbantartást, így a napi 24 órában a gyártási folyamat során könnyen használható. Az ilyen típusú motor a bronz / acél csatlakozókkal együtt biztosítja a vágóegység megbízhatóságát. A 8 élekkel ellátott 120 mm-es kés 50 mm vágási kapacitást tesz lehetővé több rétegnél is.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor GRT12M

  Gyártó:Rasor
 • Rasor GRT12SM

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Csak néhány hónappal ezelőtt került forgalomba a GRT12SM, amely kiválóságát adja a Monster sorozat motorházának új geometriájának. A GRT12SM és a többi Rasor vágóegység közötti különbség annak oka, hogy a motorházát a penge mögött elhelyezkedő központi láb tartja középső helyzetben. Ez a rendszer eloszlatja a nyírási és a szükséges feszültségeket a gép mozgatásához a szövet mentén a vágó mindkét oldalán, ezáltal egyenesen és sima vágással. A kés mindkét oldalán félig mentes, hogy elkerülje a kanyargós problémákat még a kemény szálak esetén is. Ez az oka annak, hogy a GRT12SM különösen alkalmas összetett anyagok, például üvegszál, szénszál és Kevlar vágására. A háromfázisú indukciós motor kiegyensúlyozott és zajmentes. Nem igényel karbantartást, így a napi 24 órában a gyártási folyamat során könnyen használható. Az ilyen típusú motor a bronz / acél csatlakozókkal együtt biztosítja a vágóegység megbízhatóságát. A 8 élekkel ellátott 120 mm-es kés 50 mm vágási kapacitást tesz lehetővé több rétegnél is.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor GRT12SM

  Gyártó:Rasor
 • Rasor GRT12SX

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A GRT12SX elérte a legmagasabb szintű technológiát és biztonságot. A GRT12SX nagy teljesítményű, megbízható és könnyű (kevesebb mint 9 font). A kés és az penge közötti vágási kombináció garantálja a tiszta vágást. A háromfázisú indukciós motor kiegyensúlyozott és zajmentes. Ez a vágóegység nem igényel karbantartást, így napi 24 órán keresztül könnyen használható a gyártási folyamat során. A 8 élekkel ellátott 120 mm-es kés lehetővé teszi 50 mm vágási kapacitást több rétegnél is. Az alumínium alap teflon bevonattal van kiképezve, hogy elkerülhető legyen az anyag súrlódása, és kis helyre csúszó sínekre szerelhető. A félautomata élező kő lehetővé teszi a kés szélének élezését kevesebb, mint 10 másodperc alatt a kés eltávolítása nélkül. A minimális karbantartás és a minimális kezelési költségek teszik a GRT12SX-t a legerősebb és legmegbízhatóbb vágási megoldássá bármilyen O.E.M.-hez.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor GRT12SX

  Gyártó:Rasor
 • Rasor Nera PRO akkumlátoros olló

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH
  NERA Pro modell a forradalmian új  kézi akkumulátoros olló bármilyen textilszálhoz. A piacon egyedülálló módon ötvözi a DS504 modell vágási potenciálját egy miniatűr lítium-ion 3,7 V-os akkumulátorral működő motorral. Az eredmény egy kompakt, nagy teljesítményű és megbízható akkumlátoros olló mindössze 580 gramm tömegben. Soha egyetlen szabászgépnek sem volt ilyen kiváló súly / teljesítmény aránya. Az erősített szerkezet és a kapcsolószerkezet bronz / acél anyagból 1000 fordulat / perc sebességet generál, amely egyedülálló a piacon, hogy elérje ezt a fordulatszámot, ami nem csak a textil-, hanem a könnyű műszaki szövetek és könnyű bőrök területén is lehetővé teszi a használatát. A lítium-ion akkumulátor 2400 mAh teljesítményű, és könnyen újratölthető a megfelelő LED-es jelzővel ellátott dokkoló állomással. A dobozban található második akkumulátor gyors cserét tesz lehetővé, így a munka megszakítása nélkül folyamatosan vághat. A maximális vágási vastagság 9 mm, az új gombélező pedig lehetővé teszi a penge vágóélének újraélezését kevesebb, mint tíz másodperc alatt anélkül, hogy el kellene távolítani. Az erős és vékony formájú vágótalp nagy könnyedséggel teszi lehetővé az íves profilok vágását. Az új NERAPro valóban az erő, a könnyűség és a könnyű kezelhetőség innovatív megoldás a professzionális vágószerszámok területén.

  Ár 165.500 Ft + ÁFA

  Megrendeléshez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

   

 • Rasor Optima 703

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Az OPTIMA sorozat legújabb verziója valóban forradalmian új kézi vágógépet eredményez. Az előző verzió már több mint 1000 darabja alatt eladták az új 2019-ös modellt a technológiának a legmagasabb szintjével egy ilyen kicsi vágószerszámhoz. Kis méret és súly mellett ez az OPTIMA 703 modell 150 Watt teljesítményt ér el, amely egy bonze és a nagy ellenállású acélkerekes tengelykapcsolóval kombinálva lenyűgöző forgatónyomatékot tesz lehetővé. Az OPTIMA 703 bármilyen puha anyagot képes vágni 18 mm vastagságig. Ez az oka annak, hogy széles körben alkalmazzák a textilben, a műszaki szövetekben és a kompozit anyagokban. A kés nagy nyomatéka és lassú sebessége lehetővé teszi a gumi vagy műanyag alapanyag vágását is a szőnyegek és a padló területén. Az acéltalp erős és kicsi mérete lehetővé teszi az egyenes vagy görbe szakaszok nagyon pontos és egyszerű vágását. A nyomógombos élező kő lehetővé teszi a kés szélének élesítését kevesebb, mint 10 másodperc alatt a kés eltávolítása nélkül. Az új nyomtatott áramköri lap üvegbiztosítékot tartalmaz, amely könnyen cserélhető anélkül, hogy a nyírást szétszerelné, és az új, ritka rögzített védelem átlátszó műanyagban van, hogy a vágás közben jobb láthatóságot biztosítson. Az OPTIMA 703 a legforradalmasabb és leghatékonyabb vágószerszám a piacon, amely bármilyen szakmai igényt kielégít.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor Optima 703

  Gyártó:Rasor
 • Rasor SW100

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Elérte a legmagasabb szintű technológiát és biztonságot, mindössze 6 font súlya erejét és könnyű kezelhetőségét biztosítja az üzemeltető számára. A penge és a penge közötti kombináció éles és pontos vágást tesz lehetővé. A 90 wattos kiegyensúlyozott és elnémított motor, nagy ellenállású bronz / acél sebességváltókkal kombinálva tartós stabilitást biztosít. A 6 oldalú, 100 mm átmérőjű penge bármilyen anyag vágását lehetővé teszi, akár 35 mm vastagságig is. Az alumínium vágólap tekercsekkel Teflon® bevonatú, súrlódásmentes, és könnyű anyagot ad az anyagnak erőfeszítés nélkül. A nyomógombos élező kő lehetővé teszi a kés szélének élezését kevesebb, mint 10 másodperc alatt a kés eltávolítása nélkül. Az alacsony karbantartási és alacsony üzemeltetési költség biztosítja, hogy az SW100 a legjobb vágógép legyen, amely bármilyen alkalmazásra alkalmas textil- és műszaki szövetek területén.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor SW100

  Gyártó:Rasor
 • Rasor SW100S

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Eléri a legmagasabb szintű technológiát és biztonságot, és kevesebb, mint 7 fontnál garantálja a teljesítményt és a megbízhatóságot. A penge és a penge közötti kombináció éles és pontos vágást tesz lehetővé. A 90 wattos kiegyensúlyozott és elnémított motor, nagy ellenállású bronz / acél sebességváltókkal kombinálva tartós stabilitást biztosít. A 6 oldalas 100 mm átmérőjű kés bármilyen anyagot 35 mm vastagra vághat. Az SW100S különösen alkalmas keresztirányú vágásra, vagy rögzített helyzetbe rögzíthető. Az alap Teflon® bevonattal van ellátva, így lehetővé teszi a könnyű adagolást az alap és az anyag közötti súrlódás csökkentésével. Ez a vágóegység csúszósínekre is felszerelhető minimális helyiségben. A nyomógombos élező kőrendszer 10 másodpercen belül lehetővé teszi a kés éleinek élezését. a kés eltávolítása nélkül.
  A folyamatos vágáshoz az SW100S bal oldali (szemüveg) változatban is kapható SW10SS modellként. A kevés karbantartási és alacsony üzemeltetési költség miatt az sw100S modell a legolcsóbb és legmegbízhatóbb vágási megoldás az Ön O.E.M. Alkalmazás.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor SW100S

  Gyártó:Rasor
 • Rasor SW100SL

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Az SW100SL a piacon több mint 30 éve a leghatékonyabb és legnépszerűbb egyfázisú vágóegység a textil- és műszaki szövetek területén. Eléri a legmagasabb szintű technológiát és biztonságot, és kevesebb mint 3 kg-ban garantálja a teljesítményt és a megbízhatóságot. súly. A penge és a pengék kombinációja éles és pontos vágást tesz lehetővé rongycsiszolás nélkül. A 90 Wattos kiegyensúlyozott és elnémított motor, nagy ellenállású bronz / acél fogaskerék-tengelykapcsolókkal, hosszantartó stabilitást biztosít. A 6 élű, 100 mm átmérőjű kés lehetővé teszi bármilyen szövet vágását, legfeljebb 35 mm vastagságig. Az SW100SL különösen alkalmas a keresztirányú vágáshoz, mivel horgonyperemmel van felszerelve, amelyet rögzített vagy automatikus kengyelre lehet felszerelni. Az alap Teflon® bevonattal van ellátva, így a könnyű adagolás lehetővé teszi az alap és a szövet közötti súrlódás csökkentését, és ezt a vágóegységet egy minimális térben lehúzósínre lehet felszerelni. Az új nyomógombos élezőköves rendszer kevesebb, mint 10 másodperc alatt lehetővé teszi a kés élének élesítését. a kés eltávolítása nélkül. A folytonos vágási folyamathoz az SW100SL jobb oldali (specular) változatban is kapható SW100S modellként. A kevés karbantartás és az alacsony üzemeltetési költség miatt az SW100SL modell a legjobb és legmegbízhatóbb vágási megoldás bármely O.E.M. Alkalmazás.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor SW100SL

  Gyártó:Rasor
 • Rasor SW10SS

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Az SW100SL a piacon több mint 30 éve a leghatékonyabb és legnépszerűbb egyfázisú vágóegység a textil- és műszaki szövetek területén. Eléri a legmagasabb szintű technológiát és biztonságot, és kevesebb mint 3 kg-ban garantálja a teljesítményt és a megbízhatóságot. súly. A penge és a pengék kombinációja éles és pontos vágást tesz lehetővé rongycsiszolás nélkül. A 90 Wattos kiegyensúlyozott és elnémított motor, nagy ellenállású bronz / acél fogaskerék-tengelykapcsolókkal, hosszantartó stabilitást biztosít. A 6 élű, 100 mm átmérőjű kés lehetővé teszi bármilyen szövet vágását, legfeljebb 35 mm vastagságig. Az SW100SL különösen alkalmas a keresztirányú vágáshoz, mivel horgonyperemmel van felszerelve, amelyet rögzített vagy automatikus kengyelre lehet felszerelni. Az alap Teflon® bevonattal van ellátva, így a könnyű adagolás lehetővé teszi az alap és a szövet közötti súrlódás csökkentését, és ezt a vágóegységet egy minimális térben lehúzósínre lehet felszerelni. Az új nyomógombos élezőköves rendszer kevesebb, mint 10 másodperc alatt lehetővé teszi a kés élének élesítését. a kés eltávolítása nélkül. A folytonos vágási folyamathoz az SW100SL jobb oldali (specular) változatban is kapható SW100S modellként. A kevés karbantartás és az alacsony üzemeltetési költség miatt az SW100SL modell a legjobb és legmegbízhatóbb vágási megoldás bármely O.E.M. Alkalmazás.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor SW10SS

  Gyártó:Rasor
 • Rasor SW12M

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Az SW12M kiválóságát adja a Monster sorozat motorházának új geometriájának. Az SW12M és a többi Rasor padvágógép közötti különbség a motorházban tervezett. A penge mögött, középső helyzetben felszerelt központi láb tartja. A kés mindkét oldalán félig mentes, hogy elkerülje a kanyargós problémákat még a kemény szálak esetén is. Az SW12M különösen alkalmas összetett anyagok, például üvegszál, szénszál, Kevlar vagy bármilyen puha anyag vágására, akár 50 mm vastagságig. A lenyűgöző 350 wattos motor és a bronz / acél tengelykapcsoló együttesével nagyon nagy nyomatékot hoz létre, amely a kés lassú fordulatszámával kombinálva lehetővé teszi még gumianyagok és műanyag alapú anyagok vágását a szőnyegek és az ipari padló területén. A nyomógombos élező kő lehetővé teszi a kés szélének élesítését kevesebb, mint 10 másodperc alatt a kés eltávolítása nélkül. Az SW12M a csúcskategóriás pad-vágógép.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor SW12M

  Gyártó:Rasor
 • Rasor SW12S

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Eléri a legmagasabb szintű technológiát és biztonságot. Súlya 7 lbs. Ez a gép garantálja az energiát, a nagy kapacitást és a vágási megbízhatóságot. A penge és az ellenlap kombinált rendszere éles és pontos vágást tesz lehetővé. 180 wattos kiegyensúlyozott és elnémított motorja, nagy ellenállású bronz / acél sebességváltókkal kombinálva, hosszú távú stabilitást biztosít. A 8 oldalú, 120 mm átmérőjű penge bármilyen szövetet vághat, akár többrétegű, akár 50 mm vastag is. Az SW12S alap Teflon® bevonatú, súrlódásmentes az alap és az anyag között. Lehetőség van a vágóegység csúszó sínre történő felszerelésére minimális helyen. A nyomógombos élező kőrendszer lehetővé teszi a kés éleinek kevesebb, mint 10 másodperc alatt történő élezését a kés eltávolítása nélkül. A folyamatos vágáshoz az SW12S modell a bal oldali (szemüveg) változatban is elérhető SW12SSX modellként.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor SW12S

  Gyártó:Rasor
 • Rasor SW12SM

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Az SW12SSM és a többi Rasor vágóegység közötti különbséget az adja, hogy a motorházát a penge mögött, középső helyzetben elhelyezett központi láb tartja. Ez pontos és sima vágást biztosít a gép számára. A kés mindkét oldalán félig mentes, hogy elkerülje a kanyargós problémákat még a kemény szálak esetén is. Az SW12SSM különösen alkalmas összetett anyagok, például üvegszál, szénszál és Kevlar vágására. A lenyűgöző 350 wattos motor és a bronz / acél tengelykapcsoló kombinálva nagyon nagy nyomatékot eredményez.
  Az SW12SSM bármilyen anyagot képes vágni a “puha” szakaszban, legfeljebb 50 mm vastagságig. A nagy forgatónyomaték és a kés lassú fordulatszáma kombinálva lehetővé teszi a gumi és műanyag alapú anyagok vágását többrétegű szőnyegek és ipari padlók területén. A nyomógombos élező kő lehetővé teszi a kés szélének élesítését kevesebb, mint 10 másodperc alatt a kés eltávolítása nélkül. Az alumínium vágólap Teflon®-bevonattal van ellátva, hogy az anyag egyenletesen táplálhasson a gép alján. Az SW12SSM különösen alkalmas keresztirányú vágáshoz és rögzített helyzetben rögzítő horgonyval van felszerelve.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor SW12SM

  Gyártó:Rasor
 • Rasor SW12SM

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Az SW12SM és a többi Rasor vágóegység közötti különbséget az adja, hogy a motorházát a penge mögött, középső helyzetben elhelyezett központi láb tartja. Ez pontos és sima vágást biztosít a gép számára. A kés mindkét oldalán félig mentes, hogy elkerülje a kanyargós problémákat még a kemény szálak esetén is. Az SW12SM különösen alkalmas kompozit anyagok, például üvegszál, szénszál és Kevlar vágására. A lenyűgöző 350 wattos motor és a bronz / acél tengelykapcsoló kombinálva nagyon nagy nyomatékot eredményez. Az SW12SM bármilyen anyagot képes vágni a “puha” szakaszban, legfeljebb 50 mm vastagságig.
  A nagy forgatónyomaték és a kés lassú fordulatszáma kombinálva lehetővé teszi a gumi és műanyag alapú anyagok vágását többrétegű szőnyegek és ipari padlók területén. A nyomógombos élező kő lehetővé teszi a kés szélének élesítését kevesebb, mint 10 másodperc alatt a kés eltávolítása nélkül. Az alumínium vágólap Teflon®-bevonattal van ellátva, hogy az anyag egyenletesen táplálhasson a gép alján. Az SW12SM különösen alkalmas keresztirányú vágáshoz és rögzített helyzetben rögzítő horgonnyal. A SW12SM napi 24 órán át történő vágására az SW12SSM modellként bal oldali (szemüveg) változat is rendelkezésre áll.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor SW12SM

  Gyártó:Rasor
 • Rasor SW12SSX

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  Eléri a legmagasabb szintű technológiát és biztonságot. Súlya 7 lbs. Ez a gép garantálja az energiát, a nagy kapacitást és a vágási megbízhatóságot. A penge és az ellenlap kombinált rendszere éles és pontos vágást tesz lehetővé. 180 wattos kiegyensúlyozott és elnémított motorja, nagy ellenállású bronz / acél sebességváltókkal kombinálva, hosszú távú stabilitást biztosít. A 8 oldalú, 120 mm átmérőjű penge bármilyen szövetet vághat, akár többrétegű, akár 50 mm vastag is. Az SW12SX alap Teflon® bevonatú, súrlódásmentes az alap és az anyag között. Lehetőség van a vágóegység csúszó sínre történő felszerelésére minimális helyen. A nyomógombos élező kőrendszer lehetővé teszi a kés éleinek kevesebb, mint 10 másodperc alatt történő élezését a kés eltávolítása nélkül.

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor SW12SSX

  Gyártó:Rasor
 • Rasor Zero702

  Gyártó:Rasor
  Forgalmazó: DIVATTECH

  A vágótest és az innovatív, modern, elemmel hajtott motor kombinációja ezt a forgóvágót egyedivé teszi. Mindössze 4 lb súlyú (az elemmel együtt) és 400 Watt teljesítményt fejleszt, amely egy bronz / acél tengelykapcsolóval együtt lenyűgöző forgácsolóerőt eredményez. A Zero702 bármilyen anyagot képes vágni a “puha” szakaszban 18 mm vastagságig. Ez az oka annak, hogy ezt a modellt széles körben alkalmazzák a textil, műszaki szövetek vagy kompozit anyagok területén. A nagy nyomaték lehetővé teszi a gumicsíkok és a műanyag alapanyagok vágását is a szőnyegek vagy padlóburkolatok területén. A kés sebessége elektronikusan 600 RPM-ről 1000 RPM-re állítható, hogy bármilyen anyag vágható legyen. A láb acélból készül. Lehetővé teszi a gép számára, hogy egyenes vagy ívelt vágásokat végezzen, nagyon egyszerűen és pontosan. A nyomógombos élező kő lehetővé teszi a kés szélének élesítését kevesebb, mint 10 másodperc alatt a kés eltávolítása nélkül. Az új hátsó rögzített késvédelem átlátszó műanyagból készül, hogy jobb láthatóságot biztosítson a darabolás során. A legújabb generáció akkumulátora lítium-ion technológia, így képes 3 Ah teljesítmény kifejlesztésére. Rendkívüli élettartama van, és a LED-lámpán keresztül meg lehet látni a töltési sebességet. A standard töltőn keresztül az akkumulátor 55 perc alatt újratölthető, míg a gyors töltővel (opcionális) az akkumulátor csak 30 perc alatt tölthető újra. Mindezek a funkciók a ZERO702 akkumulátoros kézi vágószerszámát forradalmian újbbá és erősebbé teszik a piacon. Képes kielégíteni a professzionális vágószerszámok bármely igényét.

  – Munkalap átmérője: 70 mm (2,75 ″), keményfém ellenlapával
  -Lépcső sebessége: 600-1000 fordulat / perc, állítható
  -Vágási képesség: 18 mm (0,7 ″)

  Forgalmazó: DIVATTECH

  Rasor Zero702

  Gyártó:Rasor

Main Menu