Rasor Nera PRO akkumlátoros olló

Forgalmazó: DIVATTECH

Készleten

NERA Pro modell a forradalmian új  kézi akkumulátoros olló bármilyen textilszálhoz. A piacon egyedülálló módon ötvözi a DS504 modell vágási potenciálját egy miniatűr lítium-ion 3,7 V-os akkumulátorral működő motorral. Az eredmény egy kompakt, nagy teljesítményű és megbízható akkumlátoros olló mindössze 580 gramm tömegben. Soha egyetlen szabászgépnek sem volt ilyen kiváló súly / teljesítmény aránya. Az erősített szerkezet és a kapcsolószerkezet bronz / acél anyagból 1000 fordulat / perc sebességet generál, amely egyedülálló a piacon, hogy elérje ezt a fordulatszámot, ami nem csak a textil-, hanem a könnyű műszaki szövetek és könnyű bőrök területén is lehetővé teszi a használatát. A lítium-ion akkumulátor 2400 mAh teljesítményű, és könnyen újratölthető a megfelelő LED-es jelzővel ellátott dokkoló állomással. A dobozban található második akkumulátor gyors cserét tesz lehetővé, így a munka megszakítása nélkül folyamatosan vághat. A maximális vágási vastagság 9 mm, az új gombélező pedig lehetővé teszi a penge vágóélének újraélezését kevesebb, mint tíz másodperc alatt anélkül, hogy el kellene távolítani. Az erős és vékony formájú vágótalp nagy könnyedséggel teszi lehetővé az íves profilok vágását. Az új NERAPro valóban az erő, a könnyűség és a könnyű kezelhetőség innovatív megoldás a professzionális vágószerszámok területén.

Ár 165.500 Ft + ÁFA

Megrendeléshez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Compare

Leírás

– Penge átmérője: 50 mm (1,96 ″), keményfém ellenlapával – A penge sebessége: 900 fordulat / perc, állítható – Vágási képesség: 9 mm (0,35 ″) – Állítható magasságú átlátszó homloklapvédő – Rögzített átlátszó hátsó pengevédelem -Termikus védelem az akkumulátor belsejében – Az akkumulátor élettartamát becslések szerint négy órán át folyamatosan vágják (a géphez két elem tartozik)

Shipping

Tulajdonságok

További információk

Kategóriák

Körkéses szabászgép

Kézi szabászgépek fajtái

Akkumlátoros ollók

Szabás alapanyaga

Műszaki textília, Textília

Vélemények (0)

Be the first to review “Rasor Nera PRO akkumlátoros olló”

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Info

Vendor Information

  • Store Name: DIVATTECH
  • Vendor: DIVATTECH
  • No ratings found yet!

More Products

Product Enquiry

Product Enquiry

Személyes adatait felhasználjuk a webhely teljes tapasztalatainak támogatására, a fiókjához való hozzáférés kezelésére és a privacy policy -ben leírt egyéb célokra.

Shop By Departments

Kosár

No products in the cart.