CAD rendszer – digitális textilnyomtatás formára

Forgalmazó: DIVATTECH

Készleten

Funkciók:
  • Szabásminta készítés, szériázás
  • Szabásminta digitalizálás
  • Szabásminta/terítékrajz nyomtatás
  • motívum elhelyezése az alkatrészeken
A DIVATTECH rendszer teljes digitális nyomtatási megoldása egy olyan technológián alapul, amely kiváló minőségű nyomtatható fájlok, például EPS vagy PDF importálására, méretezésére, kivetésére és nyomtatására képes. A mintaelemek és mintázat definiálása az alkatrészeken a szerkesztő és a terítékrajz készítő modulban is elvégezhető.
Compare
Kategóriák: ,

A nyomtatható grafikus tartalom kezelésének lehetőségével a Ruha CAD szabásminta készítő modul segítségével egyesítheti a grafikus tartalmat a CAD rendszerben szerkesztett és szériázott alkatrészeken, integrálhatja ezeket a grafikus alakzatokat, és az eredményt közvetlenül egy széles formátumú nyomtatóra és automata szabászgépre küldheti. Ez azt jelenti, hogy a teljes munkafolyamat ténylegesen megváltozik, minden nyomdai előkészítő műveletet a Ruha CAD szerkesztő modulban hajtanak végre, kihasználva a ruházati gyártásra jellemző összes tipikus automatizálási eszközt, mint például a szériázás, ellenőrzés, szabás tervezés, terítékrajz készítés stb. Ennek a folyamatnak az eredménye egy alapanyagra tervezett optimalizált teríték grafikus alkatrészekkel, amelyet ki kell szabni.

Az elkészített alapanyagra optimalizált grafikus alkatrészek szabása lézervágó berendezésen történik. A lézervágó felismeri az alkatrészek kontúrvonalát és ennek mentén kiszabja a részeket. A lézervágó egy rétegű textíliák szabására alkalmas, így minden igény szerinti ruhadarab szabására alkalmas darabszámtól függetlenül. Az egész folyamat teljesen automatikus, zökkenőmentesen működik a szabásminta készítéstől egészen a szabásig.

Ez az első alkalom, hogy a digitálisan nyomtatott sportruházat és egyéb termékek gyártói teljesen automatizált munkafolyamatot valósíthatnak meg, amely akár 60%-kal csökkenti a munkaerő költségeit.

A fogyóeszközök, például az transfer papír és a nyomtató ideje akár 35%-kal, míg a tintafogyasztás akár 10%-kal is csökkenhet. Az alkatrészeken lévő mintázat minden méretben megfelelően illeszkedik, ez garantálja a magas minőséget. Az egész folyamat kompatibilis a automata szabászati technológiával is.

Be the first to review “CAD rendszer – digitális textilnyomtatás formára”

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

 • Store Name: DIVATTECH
 • Vendor: DIVATTECH
 • No ratings found yet!

Product Enquiry

Személyes adatait felhasználjuk a webhely teljes tapasztalatainak támogatására, a fiókjához való hozzáférés kezelésére és a privacy policy -ben leírt egyéb célokra.

Main Menu